Dosya bulunamadı diyor, tekrar yükleyin.Tamamdır o da çıktı ikinci taramadan sonra.
FRST.txt
drive.google.com
Tamamdır yolladım benDosya bulunamadı diyor, tekrar yükleyin.
Addition.txt'yi tekrar atın lütfen. Sayfa bulunamadı hatası olmakta.Tamamdır yolladım ben
Addition.txt'yi tekrar atın lütfen. Sayfa bulunamadı hatası olmakta.
C:\KURTARMA\Yeni klasör\ProgramData\KMSAutoS\bin\TunMirror.exe
C:\KURTARMA\Yeni klasör\ProgramData\KMSAutoS\bin\driver\x64WDV\FakeClient.exe
İşin ilginç tarafı kurtarma klasörünü sileli ben çok oldu. Nereden bulacağım bunu ?@Looizy,
Öncelikle size bazı öneriler sunacağım.
IOBIT Uninstaller = IOBIT yazılımlar sisteme zarar verdiği için kullanmamanız önerilir.
Advanced SystemCare = Yukarıda belirttiğim gibi IOBIT yazılımlar sisteme zarar verdiği için kullanmamanız önerilir.
Bu yolu takip ederek şunu siliniz.
Kod:C:\KURTARMA\Yeni klasör\ProgramData\KMSAutoS\bin\TunMirror.exe
Bu yolu takip ederek şunu da siliniz.
Kod:C:\KURTARMA\Yeni klasör\ProgramData\KMSAutoS\bin\driver\x64WDV\FakeClient.exe
TunMirror.exe ve FakeClient.exe ögelerini siliniz.
Eğer sizden istenirse HijackThis logunuzu da ekleyiniz. Şu anlık bunları silip sonuçları gözlemleyiniz.
Arama bölümünü kullanarak bulmaya çalışın. Sonda ki .exe'leri aratıp bulmayı deneyin.İşin ilginç tarafı kurtarma klasörünü sileli ben çok oldu. Nereden bulacağım bunu ?
Arama bölümünü kullanarak bulmaya çalışın. Sonda ki .exe'leri aratıp bulmayı deneyin.
Var mı önerebileceğin başka program IOBIT dışında ?@Looizy,
Öncelikle size bazı öneriler sunacağım.
IOBIT Uninstaller = IOBIT yazılımlar sisteme zarar verdiği için kullanmamanız önerilir.
Advanced SystemCare = Yukarıda belirttiğim gibi IOBIT yazılımlar sisteme zarar verdiği için kullanmamanız önerilir.
Bu yolu takip ederek şunu siliniz.
Kod:C:\KURTARMA\Yeni klasör\ProgramData\KMSAutoS\bin\TunMirror.exe
Bu yolu takip ederek şunu da siliniz.
Kod:C:\KURTARMA\Yeni klasör\ProgramData\KMSAutoS\bin\driver\x64WDV\FakeClient.exe
TunMirror.exe ve FakeClient.exe ögelerini siliniz.
Eğer sizden istenirse HijackThis logunuzu da ekleyiniz. Şu anlık bunları silip sonuçları gözlemleyiniz.
IOBIT Uninstaller yerine Revo Uninstaller, Advanced SystemCare yerine Wise Care 365 kullanmanızı öneriyorum.Var mı önerebileceğin başka program IOBIT dışında ?