Neler Yeni

SYM symphony 200 ABS (2022)

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Motorun sıfır satış fiyatı 107 000.
2023 modeli 120 000.
Bugün bayiye gittim taksit seçenekleri olmadan 2023ü bu fiyata sattıklarını belirtti.
Motorun öne çıkan özelliği Abs’li olması. İnternet yorumlarında insanların beğenisini kazanmış bir model.
Neden sıcak fırsat. Fiyat neredeyse 20000 indirimli. Ayrıca seçili bankalarda 3 ay erteleyip peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorsunuz. Emsali motorların neredeyse hiç birinde abs yok ve küçük janta sahipler. Umarım işinize yarar.
SYM Symphony 200 ABS
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motoru bende satın aldım. İlk motorum olacak. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mustafa aslan
link bozuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Tufan Umur BOY
Motorun sıfır satış fiyatı 107 000.
2023 modeli 120 000.
Bugün bayiye gittim taksit seçenekleri olmadan 2023ü bu fiyata sattıklarını belirtti.
Motorun öne çıkan özelliği Abs’li olması. İnternet yorumlarında insanların beğenisini kazanmış bir model.
Neden sıcak fırsat. Fiyat neredeyse 20000 indirimli. Ayrıca seçili bankalarda 3 ay erteleyip peşin fiyatına 6 taksit yapabiliyorsunuz. Emsali motorların neredeyse hiç birinde abs yok ve küçük janta sahipler. Umarım işinize yarar.
SYM Symphony 200 ABS
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motoru bende satın aldım. İlk motorum olacak. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Motor blok kalitesi olrarak çok güzel çok seri bir scooter. Bende sym jet x 125 kullanıcısıyım tek şikayetim 250 cc lik almamış olmam :) sürekli olarak sym kullanan biri olarak söylüyorum kesinlikle korkma kaliteden vs. Sadece rodajını düzgün yap. Rodaj süresince 2 kişi kullanma, çok dik yokuşları tırmanma,tapa gaz gitme, ani hızlanmalar yapma 1000km sonra zaten motorun mermi. Bir de bayiler yağ değişimini 1000km der o kadar bekleme 500-600 gibi git yağını muıtlaka değiştir ki blok içindeki ilk aşınma parçaları aksın gitsin. En önemlisi Kask,eldiven,mont lütfen bunlarıda eksik etme. işaret parmağının kalınlığı kadar tekerler yere temas ediyor sakın unutma.

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamaya çalışacağım kıymetli görüşlerin için teşekkür ederim. 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri