Sync teknolojisi ve monitör tavsiye istek

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar arkadaşlar
Sync teknolojisi hakkında sorum olacak.
Yeni monitör alıcam.

Sync ile ilgili şu yazı geldi Google da

Adaptive Sync hem Nvidia hem de AMD ekran kartlarını destekler. FreeSync sadece AMD ekran kartlarını destekler.

Bende kartı İntel B580.

Monitör olarak ise MSI marka gözüme çarptı. Fiyat olarak uygun dikey olabiliyor(belki lazım olur)

Başka marka fikirlere açığım.

Öncelikle sync çokta gerekli bir özellik değil. Örneğin 180 hz monitörde 60 FPS in altında oyun oynuyorsan yırtılmaları engellemek için kullanıla bilir ama b580 ile 60 FPS in altını göreceğini sanmıyorum 1080p de yani gerekli değil. İntelin sync muhabbeti karışık kimisi adaptive monitörde intelin sync sini çalıştıra bildiğini söylüyor kimi olmuyor diyor ortalık goy goy. Şaysen bende intelde sync olduğunu düşünmüyorum. Monitör öneri konusunda bütçeni söylersen güzel olur

Öncelikle sync çokta gerekli bir özellik değil. Örneğin 180 hz monitörde 60 FPS in altında oyun oynuyorsan yırtılmaları engellemek için kullanıla bilir ama b580 ile 60 FPS in altını göreceğini sanmıyorum 1080p de yani gerekli değil. İntelin sync muhabbeti karışık kimisi adaptive monitörde intelin sync sini çalıştıra bildiğini söylüyor kimi olmuyor diyor ortalık goy goy. Şaysen bende intelde sync olduğunu düşünmüyorum. Monitör öneri konusunda bütçeni söylersen güzel olur
Bütçe 4000₺ - 5000₺ arası 24"

Geri