system.exe nedir ? virüsmüdür?

Zemirr

80+
Reaksiyon skoru
3
internetten baktığıma göre sanırsam virüsmüş ama tam olarak bilmiyorum bunu kapatırsam bir sorun çıkartırmı yada virüsmüdür bundan tam olarak emin değilim.birde gpu clock değerim bazen 820mhzye sabitlenirken bazende 0-80 arasında dalgalanıyor bunun sebebi nedir arkplanda çalışan uyulamalar olabilirmi çünkü bu değer boşta iken oluyor
1605037990095.png

system.exe burda gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yardım etcek yokmuu

CPU yazan yerin yanına sağ tık yap oradan "Komut Satırı" kısmını işaretle sonra ss at.

1605038718039.png

knk bende de var hiç bir şey yazmıyor.
yani pek sorun olduğunu söylemiyorsun

peki ekran kartı saat hızı artışının neden olduğunu biliyormusun rx5700xt kullanıoyrum

Alıntıyı görüntüle

peki ekran kartı saat hızı artışının neden olduğunu biliyormusun rx5700xt kullanıoyrum
knk ben nvidia gt 7300g kullanıyorum o yüzden bilemiyorum.

Alıntıyı görüntüle

Seninkinin boyutu nedense biraz büyük. @Treyarch sıkıntı var mıdır?

sadece denedim ya :D
sence nasıl bence mükemmel ve kullanıyorum ctrl+shift+5 e bastığın zaman tarayıcıda ss alıyor ve üstünde oynamalar yapabiliyorsun watsapp var kullanıyorum oyunlara girince mavi ekran yediğim için limitlemeyi açtım ve en sona getirdim rami falan en sona gtirdim kısaca mükemmel.

sence nasıl bence mükemmel ve kullanıyorum ctrl+shift+5 e bastığın zaman tarayıcıda ss alıyor ve üstünde oynamalar yapabiliyorsun watsapp var kullanıyorum oyunlara girince mavi ekran yediğim için limitlemeyi açtım ve en sona getirdim rami falan en sona gtirdim kısaca mükemmel.
aslında chromedan daha iyi sadece birazcık cpu kullanıyor
ama kısıtlama özelliği güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,716
Üyeler
187,872
Son üye
dankanas
Geri