Neler Yeni

System MSI Cryo V1.7 Fantazi/Performans [Monitor Eklendi] 18500 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Hayırlı olsun ama insan olduğumuz ve müslüman ve türk olduğumuz için sizi bir daha uyarayım o sistem alınmaz.
Bakın ben tamamen paranız çöpe gitmesin diye uğraşıyorum.
Yine de alacaksanız siz bilirsiniz paranızı çöpe attığınızı bilerek alın.
Tamam teşekkürler. Ben paramı çöpe atıyorum zevk meselesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum sana şuan ağır konuşabilirim. @Furkan Aslan efsane sistem toplamış hemde çok kaliteli parçalar. Cahil olduğundan dolayı sen bu parçalara kötü diyorsun. Sadece ekran kartı işlemci iyi diyorsun. Ama öyle değil. Çok klaiteli sistem toplamış adam. Sen bide z490 tomahawk anakarta kötü diyosun hey yarabbim

T.P.G.

80+ Titanium
Dostum sana şuan ağır konuşabilirim. @Furkan Aslan efsane sistem toplamış hemde çok kaliteli parçalar. Cahil olduğundan dolayı sen bu parçalara kötü diyorsun. Sadece ekran kartı işlemci iyi diyorsun. Ama öyle değil. Çok klaiteli sistem toplamış adam. Sen bide z490 tomahawk anakarta kötü diyosun hey yarabbim
bırak aga, 15.5K versin de aklı başına gelsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Aynen 60FPS daha az al zevk meselesa nasıl bir fanteziyse artık
Kardeş zaten benim monitörüm 70 hz :D :D :D Sen neyin kafasındasın kendi sistemimi bana öğretmeyin ben kimseden öneri istemedim. Ben GTX 1660 da alırdım 1080 p de 70 fps limitinde çalışacak sadece daha uzun zaman dayansın diye 2070s aldım oyuncu değilim pc yi günlük işlerde kullanırım arada da istediğim oyunları oynarım ekimde çıkacak ekran kartını bekleyemem ekimde piyasa ne olur biliyor muyuz yarın dolar 10 lira olursa bana garantisini veriyor musun bu paraya dediğin sistemi kurabileceğimin boş yapmayın işinize bakın

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın

T.P.G.

80+ Titanium
Kardeş zaten benim monitörüm 70 hz :D :D :D Sen neyin kafasındasın kendi sistemimi bana öğretmeyin ben kimseden öneri istemedim. Ben GTX 1660 da alırdım 1080 p de 70 fps limitinde çalışacak sadece daha uzun zaman dayansın diye 2070s aldım oyuncu değilim PC yi günlük işlerde kullanırım arada da istediğim oyunları oynarım ekimde çıkacak ekran kartını bekleyemem ekimde piyasa ne olur biliyor muyuz yarın dolar 10 lira olursa bana garantisini veriyor musun bu paraya dediğin sistemi kurabileceğimin boş yapmayın işinize bakın
veriyorum garantisini bu sistemi bu paraya toplayabileceğinin. ekran kartı hariç sistemi şimdi al, ekran kartını ekimde al 60FPS garanti daha fazla olsun. 75 FPS de görecek olsan ileride 60FPS farkını hayvan gibi hissedersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom