Neler Yeni

System MSI Cryo V1.7 Fantazi/Performans [Monitor Eklendi] 18500 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
yaptığım sisteme bakabilirsin 4000 tl daha ucuza topladım parçalarada bakabilirsin o kadar dandikte değil
kasa msi
anakart msi mesela
evet özellikle senin gibi boş adam da çok
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu başlığında neden açtığım yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
"alırım bi hayırlı olsun" topladığın saçma ve kazık sisteminle hava atmak için sanırım :D
kardeş bir sürü olumlu yorum da geldi hava atmak istesem sizin dediğiniz gibi 3070 falan alır ucuz markaların parçaları ile aşırı fiyat performans bir sistem toplardım ben sadece paylaştım ve hayırlı olsun dileklerinizi rica ettim o kadar

T.P.G.

80+ Titanium
kardeş bir sürü olumlu yorum da geldi hava atmak istesem sizin dediğiniz gibi 3070 falan alır ucuz markaların parçaları ile aşırı fiyat performans bir sistem toplardım ben sadece paylaştım ve hayırlı olsun dileklerinizi rica ettim o kadar
bana attığım sistemden 1 tane kalitesiz marka/parça söyle intihar edeceğim.

federalper

80+ Silver
Ben şunu merak ettim neden hayırlı olsun konusu açılır.Bence bu hava atmakdan başka bir şey değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
yaptığım sisteme bakabilirsin 4000 TL daha ucuza topladım parçalarada bakabilirsin o kadar dandikte değil
kasa msi
anakart msi mesela
Teşekkür ederim kardeşim eminim daha iyidir daha ucuza senin topladığın sistem ama mesele şu ki örnek veriyorum ben o alakartı sevmedim beğenmedim bu bir zevk meselesi anlıyor musun ben beğendiğim parçaları alıyorum benim olayım fiyat performans değil benim denklemimde fiyat yok benim istemim zevk-kalite performans canımın istediğini aldığım bir sistem

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ucuz markalar ne lan adam üstte topladı MSİ - Corsair - intel gibi markalarla sen halen ucuz diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874