T.P.G.
80+ Titanium
4. nesil olsa kullanılırdı aslında, ama 3000 ile zoroda var 4133 Mhz ram almış Ryzen sisteme. Mecbur düşürcek. düşürmeyide bilmez bu
4. nesil olsa kullanılırdı aslında, ama 3000 ile zoroda var 4133 Mhz ram almış Ryzen sisteme. Mecbur düşürcek. düşürmeyide bilmez bu
kardeş ben kimseye kötü yanıt vermiyorum hak ettiklerinin azını veriyorum hatta ben onlara sordum mu kazık mı yemişim diye bana göre sende kazık yemişsin aldığın ayakkabılar fazla pahalı çıplak da yürüyebilirsin yada 2. el de alabilirsin size göre ben kazık yediysem bana göre de hepiniz kazık yemişsiniz şu an sistem toplamayıp bekleyen herkes kazık yiypr çünkü fiyatlar sürekli artıyor ve artmaya da devam edecekDostum eleştirenlere bu kadar kötü yorumlar yapman hoş değil, kazık yediğin çok belli çok gereksiz pahalı parçaları çıkardığın zaman aradan 2080S yükseliyor bekleseydin 3070 yükselirdi.
Boss bilişim kötü bir firma diye biliyorum yoksa başka firma ile mi karıştırıyorumAlıntıyı görüntüle burdan alaydın bari
Evet dolandırıcı adam troll için yazmışBoss bilişim kötü bir firma diye biliyorum yoksa başka firma ile mi karıştırıyorum
Anlama problemin var ama neysekardeş ben kimseye kötü yanıt vermiyorum hak ettiklerinin azını veriyorum hatta ben onlara sordum mu kazık mı yemişim diye bana göre sende kazık yemişsin aldığın ayakkabılar fazla pahalı çıplak da yürüyebilirsin yada 2. el de alabilirsin size göre ben kazık yediysem bana göre de hepiniz kazık yemişsiniz şu an sistem toplamayıp bekleyen herkes kazık yiypr çünkü fiyatlar sürekli artıyor ve artmaya da devam edecek
Ne alaka kardeş Çok eski model arabalara Ferrari parası harcanıp modifiye eden de var zevk meselesi bu işlerZenginsindir 2020 model ferrari 1 hafta sonra çıkar ama sen aynı paraya 2018 model almışsındır. Eleştirenlere sizene benim zevkim diyerek yedigin kazığı unutmaya çalışıyorsundur.
O zaman merak ettiğim tek bir soru var. Madem sistem hakkında olan eleştiri ve yorumlarımız umrunda değil sırf hava atmak için mi böyle bir konu açtın? Hayırlı olsun dememiz için sistem özelliklerini yazmana gerek yoktu da ondan sordum.kardeş ben kimseye kötü yanıt vermiyorum hak ettiklerinin azını veriyorum hatta ben onlara sordum mu kazık mı yemişim diye bana göre sende kazık yemişsin aldığın ayakkabılar fazla pahalı çıplak da yürüyebilirsin yada 2. el de alabilirsin size göre ben kazık yediysem bana göre de hepiniz kazık yemişsiniz şu an sistem toplamayıp bekleyen herkes kazık yiypr çünkü fiyatlar sürekli artıyor ve artmaya da devam edecek
2000 sersinde büyük indirimler oluyor 3060 alan adam indirimde 2070S almamasını saçma buluyorum ama cidden 465X kasası özellik olarak vs. kötü XPG BattleCursier var en basiti, böyle böyle değiştirerek alsaydın fiyatı hem azalır hem de daha iyi olabilirmiş. Para senin senden çıktı ama içimiz el vermiyor.kardeş ben kimseye kötü yanıt vermiyorum hak ettiklerinin azını veriyorum hatta ben onlara sordum mu kazık mı yemişim diye bana göre sende kazık yemişsin aldığın ayakkabılar fazla pahalı çıplak da yürüyebilirsin yada 2. el de alabilirsin size göre ben kazık yediysem bana göre de hepiniz kazık yemişsiniz şu an sistem toplamayıp bekleyen herkes kazık yiypr çünkü fiyatlar sürekli artıyor ve artmaya da devam edecek
15.5k ya rtx 2070 süper li sistem toplayıp "kardeş bu zevk meselesi" diyorsan Allah akıl fikir versin sana kardeşimNe alaka kardeş Çok eski model arabalara Ferrari parası harcanıp modifiye eden de var zevk meselesi bu işler
amin.15.5k ya rtx 2070 süper li sistem toplayıp "kardeş bu zevk meselesi" diyorsan Allah akıl fikir versin sana kardeşim
Sen modifiye etmiyorsun ki. 4133 Mhz RAM'i o sistemde kullanabilmeyi becerseydin modifiye etmiş olurdun. Modifiye aldıklarını kendine göre şekillendirmektir.Ne alaka kardeş Çok eski model arabalara Ferrari parası harcanıp modifiye eden de var zevk meselesi bu işler
3800 üstünde hata vereceğini biliyorum ben sipariş verirken bu ram lerin 3200 lüğü kalmamıştı o yüzden bunları aldım cl 16 3800 de kullanacağım zatenanladım, yani ışıklara falan bakmak için. Bir beklentin de yok anladığım kadarıyla hayırlı olsun bileşenler çok kaliteli ama bu fiyata rahat 60FPS daha fazla beren bir sistem toplanırdı. Üzerine Ryzen 3000 sistemde 3800MHz üstü hata verir sistem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
reaksiyonu kafaya mı takıyorsun? bende 5.8K var vereyim mi sadakalık?
Evet düşürmesi gerek Mhz hızını onuda beceremez buSen modifiye etmiyorsun ki. 4133 Mhz RAM'i o sistemde kullanabilmeyi becerseydin modifiye etmiş olurdun. Modifiye aldıklarını kendine göre şekillendirmektir.