Neler Yeni

System MSI Cryo V1.7 Fantazi/Performans [Monitor Eklendi] 18500 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
zevk akılla fikirle olmaz ama uyandırayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten öyle yapacağım 3800 de cl16 da kuallanacağım
3800'de kullanınca modifiye etmiş olmuyorsun. Örnek veriyorum hızlı şarjlı telefon alıp normal şarj etmenin ne lüzumu var? 3800'de kullanacaksan niye öyle alıyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Evet düşürmesi gerek Mhz hızını onuda beceremez bu
biosdan xpm yarlarından halledeirm kardeşim bilmesem bile ton ile how to videosu vardır nette

3800'de kullanınca modifiye etmiş olmuyorsun. Örnek veriyorum hızlı şarjlı telefon alıp normal şarj etmenin ne lüzumu var? 3800'de kullanacaksan niye öyle alıyorsun?
ilerde 4. nesil işlemciye geçince 4133 de kullanmak için olabilir mi tekrar yeni ram almak yerine

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Bu kadar ileriyi düşünüyorsan RTX 3000 serisini bekle kardeşim. Ya da sende para boldu doğru RTX 3000 serisi çıkınca yeni bir sistem toplayabilirsin.
Aynen öyle kardeş canım isterse toplarım illa çıktığı gibi toplamam gerekmiyor 3090 ti ve süper tarzı modeller çıkınca düşünürüm o zamana da daha var benim için bir ürünün çıktıktan sonra kullanılıp beğenilmiş olması insanlar tarafından deneyimlenmiş olması önemli o yüzden hiç bir şeyi çıktığı gibi almam en az 6 ay geçecek

Hsyncolk

80+
Olum nasıl nasıl aynı fiyata i7 10700k lı sistem toplayacak. 3700x ile i7 10700k ile arasında 700 tl fark var zaten. Bu arkadaş bizim idare etsin sistemi yeter mantığında düşündüğümüz donanımlara ekstradan 2-3 katı para vermiş o kadar. Ben olsam paradan kısmak için ekran kartında da rx5700 xt modeline yönelirdim birbirine çok yakın değerleri var. H.o yine de tabii :)

T.P.G.

80+ Titanium
Olum nasıl nasıl aynı fiyata i7 10700k lı sistem toplayacak. 3700x ile i7 10700k ile arasında 700 TL fark var zaten. Bu arkadaş bizim idare etsin sistemi yeter mantığında düşündüğümüz donanımlara ekstradan 2-3 katı para vermiş o kadar. Ben olsam paradan kısmak için ekran kartında da rx5700 xt modeline yönelirdim birbirine çok yakın değerleri var. H.o yine de tabii :)
yalnız 10700KF+PF360+ RTX3070 toplanıyor hiçbir şeyden kısmadan. Biraz piyasayı araştır sonra gel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
yalnız 10700KF+PF360+ RTX3070 toplanıyor hiçbir şeyden kısmadan. Biraz piyasayı araştır sonra gel.
peki piayasada olmayan 3070 i hemen alıp geliyorum senin dünyadan haberin olsun önce bana sistem hemen lazımdı

T.P.G.

80+ Titanium
peki piayasada olmayan 3070 i hemen alıp geliyorum senin dünyadan haberin olsun önce bana sistem hemen lazımdı
ben sana yardımcı olmaya, paranı daha iyi parçalara harcaman için öneri yapıyorum, sen bana beyinsiz vs. hakaretlerde artist artist cevaplar veriyorsun. Eğer bunları karşımda desen döverdim seni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl Aydın
Olum nasıl nasıl aynı fiyata i7 10700k lı sistem toplayacak. 3700x ile i7 10700k ile arasında 700 TL fark var zaten. Bu arkadaş bizim idare etsin sistemi yeter mantığında düşündüğümüz donanımlara ekstradan 2-3 katı para vermiş o kadar. Ben olsam paradan kısmak için ekran kartında da rx5700 xt modeline yönelirdim birbirine çok yakın değerleri var. H.o yine de tabii :)
eyvallah kardeşim dediğin gibi ben bu parçaları sırf sevdiğim için aldım 1080p de 70 hz ekran da kullanacağım için daha fazla fps çok da önemli değil benim için

ben sana yardımcı olmaya, paranı daha iyi parçalara harcaman için öneri yapıyorum, sen bana beyinsiz vs. hakaretlerde artist artist cevaplar veriyorsun. Eğer bunları karşımda desen döverdim seni.
Ben bana hakaret etmeyen kimseye bir şey demem + bana dokunmak 6 aydan başlıyor karşındakini tanımadan yorum yapma

Ak'f

80+ Bronze
eyvallah kardeşim dediğin gibi ben bu parçaları sırf sevdiğim için aldım 1080p de 70 hz ekran da kullanacağım için daha fazla fps çok da önemli değil benim için

Ben bana hakaret etmeyen kimseye bir şey demem + bana dokunmak 6 aydan başlıyor karşındakini tanımadan yorum yapma
Senin bütçene en iyi PC'yi alman için yardım edecek bir kitle var burada. Bence çok polemiğe girmeye gerek yok. O fiyata çok çok daha iyilerini alabilirdin. Yine de hayırlı olsun.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sana 1 kere hakaret etmedim. 6 ayı hastane için diyorsan yanılıyorsun o pp deki sensen gayet kolay olacaktır benim için. Cezaevi için diyorsan evet değişiklik olsun diye 6 ay yatabilirim.
bence daha uzatmana gerek yok fayda etmez bu saatten sonra
tekrar söylüyorum imam kendi bildğini okurmuş
adam zaten pişman değil aldığına

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,721
Üyeler
166,074