Trendyolda t6 ultra var 189 tl bayram kuponunu kullanarak 139 tl ye alabilirsiniz 3 ağustosa kadar sakın kaçırmayın 190 tl vermek yerine 140 tl ye alın. Ödemeyi yapma bölümünde indirim kuponu seç var orada bu kuponu seçin her üründe geçerli 50 tl indirim.
Trendyolda t6 ultra var 189 TL bayram kuponunu kullanarak 139 TL ye alabilirsiniz 3 ağustosa kadar sakın kaçırmayın 190 TL vermek yerine 140 TL ye alın. Ödemeyi yapma bölümünde indirim kuponu seç var orada bu kuponu seçin her üründe geçerli 50 TL indirim.
185 TL ye geçen aldım iptal ederim lakin. Trendyolda öyle yazınca çıkmıyor nasıl indirim kodu uyguluycam ki kart bilgilerini girdikten sonra mı diyecek bunu ?
185 TL ye geçen aldım iptal ederim lakin. Trendyolda öyle yazınca çıkmıyor nasıl indirim kodu uyguluycam ki kart bilgilerini girdikten sonra mı diyecek bunu ?
Bende anlamadım bazı arkadaşlarda kupon var bazılarında yok bazılarında 25 tl indirim kodu var bizim ailede herkeste 50 tl kod var 4 kişide nedenini bilmiyorum trendyolu arayıp sorun