Neler Yeni

T6 Ultra cızırtı sesi

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Peki sen T6 ya yeni fan alınca sesin düzelme sebebi yeni iki fanın da aynı hızda çalışabiliyor olması mı? Ben böyle cızırtı sesli kullanırsam bir de soğutmaya zararı olur mu yoksa sadece ses mi
Sadece ses olur başka sıkıntı olmaz fan gelmeden önce fanların yerini değiştirmiştim ses azalmıştı .

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sadece ses olur başka sıkıntı olmaz fan gelmeden önce fanların yerini değiştirmiştim ses azalmıştı .
Üstünde siyah plastik olan fanın görevi egzoz değil mi sen fanların yerlerini değiştirip üstünde plastik olan fanı RAM e bakacak şekilde koyarsan hava akışında bir terslik oluşmaz mı sonuçta egzoz olması gereken şeyi egzoz yapmamış oluyorsun artık

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Üstünde siyah plastik olan fanın görevi egzoz değil mi sen fanların yerlerini değiştirip üstünde plastik olan fanı RAM e bakacak şekilde koyarsan hava akışında bir terslik oluşmaz mı sonuçta egzoz olması gereken şeyi egzoz yapmamış oluyorsun artık
Öndeki fanı arkaya aldım egzoz görevi görücek şekilde arkadaki fanı da öne aldım hava alıcak şekilde yani sadece fanların yerini değiştirdim yönünü değil

Top Bottom