Neler Yeni

T6 ultra fan nasıl takılır

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Ya dostlar takmayı deniyorum takamiyorum bir kancasi tamam diğer kanca olmuyor ulasmiyor oraya kadar bir de hangi tarafa takicam doğru fan yeri neresi onu anlamadım ters mi takıyorum doğru mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Ya dostlar takmayı deniyorum takamiyorum bir kancasi tamam diğer kanca olmuyor ulasmiyor oraya kadar bir de hangi tarafa takicam doğru fan yeri neresi onu anlamadım ters mi takıyorum doğru mu
1 tanesi diğerine göre daha ufak olur onu takın diğerinin kancası uzun çünkü parmakla bastırmak lazım parmağınızla ittirip montajını yapın

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 tanesi diğerine göre daha ufak olur onu takın diğerinin kancası uzun çünkü parmakla bastırmak lazım parmağınızla ittirip montajını yapın
Yani ilk kısa olanı takacagim anladım
Bir de doğru yer neresi şeyden sorutorum
Birisinin havaya geriye doğru itmesi lazım tarzı bir şey var ya

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Sen bi fotoğraf atarmısın . Öndeki siyah pervane ram tarafına bakıcak . Arkadaki pervaneler'de egzoz fanına bakıcak.
Gelelim montaja ilk başta üst tarafı oturt sonra üstten güçlü bastır sonra boşta kalanıda yuvaya iktir.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Sen bi fotoğraf atarmısın . Öndeki siyah pervane ram tarafına bakıcak . Arkadaki pervaneler'de egzoz fanına bakıcak.
Gelelim montaja ilk başta üst tarafı oturt sonra üstten güçlü bastır sonra boşta kalanıda yuvaya iktir.
Dostum taktım bir kaç videodan baktım onlar nasıl takmış diye bakıp yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:

1609410717374.png

@Emir Şensoydan dostum tıpkı şu şekilde taktım fotoğrafta ki gibi ön kısım ön tarafa bakıyor arka tarafta arka egzoz tarafına

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Bergee

80+ Silver
@Emir Şensoydan bu fanda çok ses olduğu için fanların yerlerini değiştirip o şekilde kullanıyorlarmış sanırım. Denediniz mi hocam siz böyle bir şeyi?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Tamam doğru takmışsın hayırlı olsun.
teşekkür ederim dostum aşırı fazla uğraştırdı valla hele stok soğutucuyu sökerken işlemciye yapıştı abdullah abinin videosunda ki gibi de oynamıyordu bildiğin gram hareket etmiyordu zar zor bir şekilde kurtararak yaptım bir şeyler :D

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Bergee

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,896
Üyeler