Büyük ihtimal ama kopabilir.Hocam bu CPU fan girişinin olduğu yer çıkmıyor sert mi çeksem ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Barış Yalçın hocam bu CPU fan girişi çıkmıyor nasıl yapacağım?
şimdi ram tarafına bakacak yer ile egzoz tarafına bakacak yeri biliyorsun değil mi ?Çok iyi olur
çıkmıyor derkenBiliyorum ama sorun şu CPU fan girişi çıkmıyor ?
Stok soğutucudan bahsediyorsun, değil mi?@crazyreign yardım yapıştı fana ): o kadar da test yaptım ):
Abdullah abinin yaptığını yapmaya çalışıyorum ama yapışmış baya saç kurutma makinesi ile de denedim ölmüyor biraz daha isitiyimmi ?Stok soğutucudan bahsediyorsun, değil mi?
Şuan işlemci üzerindeki fanı stres testine sokup öyle çıkar.Yoksa işlemci ile fan birlikte gelir ve pinini yamulatabilirsin.hocam yapacağım şey sadece anakarta kablo girişlerini yapıp montajlamak ?
Fan ile birlikte mi çektin?Stres testine sokmadan?Abdullah abinin yaptığını yapmaya çalışıyorum ama yapışmış baya saç kurutma makinesi ile de denedim ölmüyor biraz daha isitiyimmi ?
Ya bide güldü
Soktum ama senin dediğin nasıl olacak yanda bı demir cibik var enggelliyor oŞuan işlemci üzerindeki fanı stres testine sokup öyle çıkar.Yoksa işlemci ile fan birlikte gelir ve pinini yamulatabilirsin.
Fan ile birlikte mi çektin?Stres testine sokmadan?
Be ilk olarak çıkartmadan önce demiştim.Soktum ama senin dediğin nasıl olacak yanda bı demir cibik var enggelliyor o