Işıklı mışıklı güzel setupMerhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum araştırmalarım sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 Overclock 4.20GHz (Artık 4.4GHz) olarak kullanıyorum bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 59-60°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (msi mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.
Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım.
Soğutucunun testleri:
Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce işlemcim için bu soğutucuyu alıp alttaki konuda incelemiştim. İnceleme: https://donanimarsivi.com/forum/konu/snowman-6-bakir-borulu-rgb-cift-fanli-f-p-cpu-sogutucu.68967/ Forumda Ryzen 5 3600 için sıcaklık problemi konuları çoğalınca bu soğutucunun birde test...donanimarsivi.com
Görünüşü:
ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:
Yeni fotoğraflar:
Bonus, forum modu:
Link:
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
Masa örtüsü de çiçekli miçekli olmasaydı güzel olurduIşıklı mışıklı güzel setup
Voltaj kaçta ?Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum araştırmalarım sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 4.20GHz olarak kullanıyorum bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 58-59°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (msi mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.
Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım ve memnun kaldım.
Soğutucunun testlerine şuradan ulaşabilirsiniz:
Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce işlemcim için bu soğutucuyu alıp alttaki konuda incelemiştim. İnceleme: https://donanimarsivi.com/forum/konu/snowman-6-bakir-borulu-rgb-cift-fanli-f-p-cpu-sogutucu.68967/ Forumda Ryzen 5 3600 için sıcaklık problemi konuları çoğalınca bu soğutucunun birde test...donanimarsivi.com
Görünüşü:
ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:
Yeni fotoğraflar:
Bonus, forum modu:
Link:
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
4.2GHz 1.2VVoltaj kaçta ?
Gayet iyi bence değerler.4.2GHz 1.2V
Şu linkte anlatmıştım montaj kısmını.@DenizAktaş Montajını nasıl yapacağız bunun ben bi türlü yapamadım
Hocam kullandığınız monitör ve ekran kartı nedir? bende de aynı kasadan var anakartım gigabyte b450 s2h 1 tane fan girişi var siz hangi fan çoklayıcı kullanıyorsunuzŞu linkte anlatmıştım montaj kısmını.
Nereyi yapamadın tam olarak? Yardımcı olayımSnowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri
Monitör: Samsung G7 Odysseyhocam kullandığınız ekran kartı ve monitör nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kullandığınız monitör ve ekran kartı nedir? bende de aynı kasadan var anakartım gigabyte b450 s2h 1 tane fan girişi var siz hangi fan çoklayıcı kullanıyorsunuz