Neler Yeni

Öneri Snowman T6 Ultra bakır borulu RGB çift fanlı F/P CPU soğutucu

SysRq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Sami Can Çetindoğan
Ters takmışım öyleyse, yarın tekrar yapalım şu testleri. Çok teşekkür ederim aydınlandım :D

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum araştırmalarım sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 Overclock 4.20GHz (Artık 4.4GHz) olarak kullanıyorum bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 59-60°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (msi mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.

Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım.

Soğutucunun testleri:

Görünüşü:

ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:

Yeni fotoğraflar:

Bonus, forum modu: :D

Link:

Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
Işıklı mışıklı güzel setup :D

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Merhaba, bir süredir stock fandan kurtulmak istiyordum araştırmalarım sonucu bu fanla karşılaştım fiyatı özelliklerine göre çok uygun. Bugün elime ulaştı montajını yapıp testlere başladım.
Ryzen 5 3600 4.20GHz olarak kullanıyorum bu özelliklerle stres testi yaptım ve max sıcaklık 58-59°C de sabit kaldı. Boşta sıcaklığı da 33-35°C civarlarında sabit.
Kısacası şuan gayet memnunum görünüşüyle de çok şık duruyor iki fanı da RGB özellikli.
Yalnız biraz büyük bir soğutucu yine de kasaya sığdı (msi mag forge 100r )
Merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz.

Not: İçinden termal macun çıkıyor ama ben yine de Arctic MX-4 2019 Edition kullandım ve memnun kaldım.

Soğutucunun testlerine şuradan ulaşabilirsiniz:

Görünüşü:

ledleri beyaz görünüyor ama gerçekte öyle değil daha renkli:

Yeni fotoğraflar:

Bonus, forum modu: :D

Link:

Birde aynı markanın mavi ve kırmızı ledli olanı var onun fiyatı daha uygun.
Voltaj kaçta ?

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak
@DenizAktaş Montajını nasıl yapacağız bunun ben bi türlü yapamadım

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
@DenizAktaş Montajını nasıl yapacağız bunun ben bi türlü yapamadım
Şu linkte anlatmıştım montaj kısmını.
Nereyi yapamadın tam olarak? Yardımcı olayım

alinry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Nuray
hocam kullandığınız ekran kartı ve monitör nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu linkte anlatmıştım montaj kısmını.
Nereyi yapamadın tam olarak? Yardımcı olayım
Hocam kullandığınız monitör ve ekran kartı nedir? bende de aynı kasadan var anakartım gigabyte b450 s2h 1 tane fan girişi var siz hangi fan çoklayıcı kullanıyorsunuz

Son düzenleme:

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
hocam kullandığınız ekran kartı ve monitör nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kullandığınız monitör ve ekran kartı nedir? bende de aynı kasadan var anakartım gigabyte b450 s2h 1 tane fan girişi var siz hangi fan çoklayıcı kullanıyorsunuz
Monitör: Samsung G7 Odyssey
Ekran kartı: Palit 2070Super JS
Çoklayıcı: Deepcool FH-10

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Kamil Bulut
Merhaba , ryzen 5 3600x işlemciden Ryzen 9 5950x işlemciye geçiş yaptım ve şu anda sağlam bir soğutucu almak zorundayım.Araştırmalarım sonucu sıvı soğutucular başlangıç için gayet yeterli ama ilerleyen zamanlarda tam bir kabus.

Bu nedenle kule tipi almak istiyorum.İlk aldığınızdan beri aradan 2,5 sene geçmiş neredeyse.Şimdilik alıma gelen 2 sorum var , siz de Kule tipi soğutucu ile ilgili tüm deneyimlerinizi anlatır iseniz çok mutlu olurum ;

1) Kule tipi soğutucuları yatay duracak şekilde kullanınca anakartta yamultma yapıyormuş.Bu sorunla karşılaştınız mı ?Alırsam kasayı yatay tutup soğutucunun dik durmasına öncelik vereceğim
2) Almış olduğum Ryzen 9 işlemciyi ortalama %60 (OC'suz) oranında 7/24 kullanacağım.Siz hangi işlemciyi ortalama ne kadar yük altında (% kullanım) kullanıyorsunuz ve ısı değerleriniz nelerdir.

Top Bottom