Yardım T6 ULTRA vs DARK FREEZER X125 hangisi daha iyi ?

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,372
Bütçe
370
dostlar hangisini alayım, uyarayım am4 braketim yok yani ekstra 60₺ daha vereceğim

[BRAKET] DAHA SAĞLAM MODELLER VARSA AŞAĞI ATABİLİRSİNİZ

X125 daha iyi.

Snowman X-6 daha iyi diye biliyorum ramlerin pozisyonu ile alakalı bir problemin yoksa bir bak derim.

X125 daha iyi ama çok fark yok ucuz olanı alabilirsin.

X125 daha ucuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

X125 her yerde 480-500₺ burda niye 300₺ indirim ne zaman bitiyor bilen var mı
Zaten o civarlardaydı. İndirim bitince 350 400 falan olur. Ne zaman biter tam tarih bilmiyorum.

Snowman X-6 daha iyi diye biliyorum ramlerin pozisyonu ile alakalı bir problemin yoksa bir bak derim.
Hocam hangisi daha kalın ? Benim mesela mini itx a320 anakartima X125 taktım diyelim, ram e çarpar mı ? Tam ucu ucuna carpmaz gibi duruyor

T6 ultra daha kalın. A320m anakarta ikiside olur.
Hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz. X125 direk anakartim üstünde monte gelen siyah ince oarcalara şak diye kolayca monte edilebiliyormus o benim çok hoşuma gitti

Hocam çok teşekkür ederim içimi rahatlattıniz. X125 direk anakartim üstünde monte gelen siyah ince oarcalara şak diye kolayca monte edilebiliyormus o benim çok hoşuma gitti
nasıl yani, gönderiye attığım aparatı almama gerek yok mu ?

T6 da aynı bağlantısı.
Onu farketmemistim abj
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl yani, gönderiye attığım aparatı almama gerek yok mu ?
Hocam yanlış yanlış olmasın ama ikisi X123'ün fotoğraflarına ve yazılanlara dikkatli okuyun am4 anakartların hani işlemcinin olduğu yerin üstünde ve altında siyah çıkıntılar bulunur ya hani böyle dahili olarak vidalı gelir anladınız siz benim demek istediğimi yüksek ihtimalle onlara direk hani oturtturabiliyoruz. Şöyle diyeyim tam anlarsınız amd'nin stoğanlarını taktığımız yer işte oraya dark x123'ü de takabiliyoruz ben şahsen öyle anladım hem fotoğraflardan hem yazılanlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,818
Üyeler
184,984
Son üye
MeHTML
Geri