S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
12100fİşlemcin ne
12100fİşlemcin ne
kablo düzenini görünce başım döndükanka 1200e çıkabilirsen kesinlikle t6 ultra al. biraz büyük ama acayip soğutuyor
Teveccühünüz.kablo düzeninin görünce başım döndü
Hahahahahhahaha dostum 5600 için t6 ultra. 13400f için ag400 kullanıyorum.13400f için 5600 için mi kullanıyon karar ver
5600 12100fe göre biraz daha sıcak çalışıyosa benimkinden sesli çalışması normal. Biostan bakmistim 867 rpmde calisiyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kankam t6 al geç bana güven. trendyoldan hem tertemiz
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı - Trendyol
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam ne kadar sürede geliyor ag400 alsam bugünHahahahahhahaha dostum 5600 için t6 ultra. 13400f için ag400 kullanıyorum.
Ag400 daha kaliteli ve şuan daha ucuz ag400 alsın geçsin
teknobiyotik ten termal macun aldım çakma çıktı 75 derece çalışan sistemim termal macun sürdükten sonra 82 ye çıktı bu siteyi önermiyorumİ5 12400f için alınırmiDark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) - İşlemci Soğutucu - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
trendyoldan al isteeee pazartesi kapindaHocam ne kadar sürede geliyor ag400 alsam bugün
Kanka çok kaba duruyor bide çok büyüktrendyoldan al isteeee pazartesi kapinda
Ben aldığımda 11 gün sürmüştü almanya dan antep e gelmesiHocam ne kadar sürede geliyor ag400 alsam bugün
buyuk aynen yapacak bisey yok ona. cami ucu ucuna takabiliyorum ama kalite laf yokKanka çok kaba duruyor bide çok büyük