Sistem aldığım zaman 3600 stok soğutucusu yerine bu soğutucuyu kullanmayı düşünüyorum ancak ışıklarının RGB ramlerimin ışığını engelleyeceğini düşünüyorum T6 Ultrada bu özellik var mı?
Anakartınız nedir?Sistem aldığım zaman 3600 stok soğutucusu yerine bu soğutucuyu kullanmayı düşünüyorum ancak ışıklarının RGB ramlerimin ışığını engelleyeceğini düşünüyorum T6 Ultrada bu özellik var mı?
Kullanacağım anakart tam belli değil ya B450-A Pro Max ya da B550A-ProAnakartınız nedir?
Kabloyu sakın kesme ilerde fan kiti alırsın.T6 ultra'nın fanları ile değiştirirsin.Ben ileride öyle yapıcam.f RGB ler kapatılmıyor bildiğim kaparıyla ışıklara giden kabloyu kesersen olabilir
Ben RGB'leri kapatmaması için sordum.Anakartla alakası yok frgb ler aynı 4 pinden güç alıyor
T6 ultra gayet iyidir.Onun dışında para biriktir ve sıvı soğutucu al.Çünkü pek fazla seçenek yok.Başka bir soğutucu mu alsam o fiyatlarda öneriniz var mı?
Alacağım sistem yüksek fiyatlı zaten o yüzden soğutucuya pek bütçe kalmıyorT6 ultra gayet iyidir.Onun dışında para biriktir ve sıvı soğutucu al.Çünkü pek fazla seçenek yok.
Hocam korkuyorum zarar veririm diye yav :dFanının yapısını bilmiyorum fakat içini açıp LED'lerin bağlantısını kesebilirsin anca