T7 v20.4 sata girişi

emircan.s

80+
Reaksiyon skoru
76
Öncelikle merhabalar. Ben monster t7 v20.4 modeline sahibim. Depolama yükseltmesinde idare etmesi için alternatif çözüm yolları arıyordum. Siteden baktığımda sata girişi gözükmüyor ama kullanma kılavuzunu karıştırırken bir şeyler gözüme çarpmıştı.
B683F2D7-5285-4C7F-915D-4F1E9FF14CC4.jpeg

Fotoğrafta da gösterdiğim yerde sanırım bir giriş var. Beni aydınlatabilecek var mı bu konuda? Duruma göre sata ssd alabilirim.

2. bir M.2 Slotu var ürünün. m.2 alın daha iyi olur.

Şimdilik ucuz yollu alternatif arıyorum o yüzden sata daha uyguna gelir diye düşünüyorum. 500 GB var şu an üzerinde ve pek yeterli olmuyor 😁
Emin olun, Satalar daha pahalılaşmaya başladı bile. Bütçeniz ne kadar?

Dün mp600 1 TB 1600 TL idi :c keşke o zaman konu açsaydınız. Taş gibi SSD kendisi.
Alamazdım şu an o yüzden pek üzülmedim .s o zaman zamanı gelince en az 1 tb m.2 alayım. Ama sata ssd de takılıyorsa bir şeyler düşüneceğim o yüzden bir sorayım dedim.

Şu modellere bakmayı düşünebilirsiniz. Sandiskte çok güzel SSD'dir.
Sistemdeki SSD'niz nedir bu arada?

Şu modellere bakmayı düşünebilirsiniz. Sandiskte çok güzel SSD'dir.
Sistemdeki SSD'niz nedir bu arada?
Yanlış hatırlamıyorsam wd sn570 500gb. Kendi sitesinden değil alışveriş sitesinden cüzi miktar indirimli şekilde almıştım. Satıcı yine monsternotebook idi.

Yanlış hatırlamıyorsam wd sn570 500gb. Kendi sitesinden değil alışveriş sitesinden cüzi miktar indirimli şekilde almıştım. Satıcı yine monsternotebook idi.
Sandisk 1 TB Extreme Pro 3D alıp, onu windows SSD'si yapmanızı öneririm. kendi SSD'nizde Dram bulunmuyor. HMB teknolojisi var, ama ne kadar güvenilir bilemem.

Sandisk 1 TB Extreme Pro 3D alıp, onu windows SSD'si yapmanızı öneririm. kendi SSD'nizde Dram bulunmuyor. HMB teknolojisi var, ama ne kadar güvenilir bilemem.
Teşekkürler. Öyle yapmayı planlıyorum. Hatta alternatif olarak 256 GB Windows için sağlam bir m.2 alıp şu anki ssd ile birlikte 1tb sata ssd alacaktım. Ama önerileriniz güzel bir alternatif oldu.

Geri