Neler Yeni

Taahhütüm bitmediği halde faturam zamlanmış

Telefon faturama bakarken 45tllik paketimin 165 tl oldugunu gordum temmuz ayinda 1yil uzattigim taahhutum yeniyilda 165 tl olmuş vodafeneluyum tobiye sordugumda aktif taahhutumun olmadigini soyledi
Sizce ne sorun olabilir?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Telefon faturama bakarken 45tllik paketimin 165 TL oldugunu gordum temmuz ayinda 1yil uzattigim taahhutum yeniyilda 165 TL olmuş vodafeneluyum tobiye sordugumda aktif taahhutumun olmadigini soyledi
Sizce ne sorun olabilir?
hemen dava aç

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
başka ne bakabilirim
Müşteri hizmetlerini arasan taahhütün bitmiş diyip bir ton boş yaparlar büyük ihtimalle ama yine de bilgi almak için şansını dene.

Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Yazın taahhüt yenilediğinize emin misiniz peki belki yenilenmemiştir eski taahhütün de birkaç ay sonra bitmiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
Furkan Sünney
Taahhüt bitmeden önce aramadılar, mesaj atmadılar bilgilendirmediler ise, normal fatura üstü parayı iade etmek zorundalar. İnternetten araştırıp dilekçe mi ne yazılıyordu galiba tam hatırlayamadım.

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Telefon faturama bakarken 45tllik paketimin 165 TL oldugunu gordum temmuz ayinda 1yil uzattigim taahhutum yeniyilda 165 TL olmuş vodafeneluyum tobiye sordugumda aktif taahhutumun olmadigini soyledi
Sizce ne sorun olabilir?
Vodafone yanımda uygulamasına gir tarife ve paketlerim kısmında taahhüt detay var oraya tıkla eğer taahhütün varsa orada görünür

Vodafone yanımda uygulamasına gir tarife ve paketlerim kısmında taahhüt detay var oraya tıkla eğer taahhütün varsa orada görünür
baktım hocam
tobi diyorki aktif taahhütün yok
orda aynı paketimin 175 tl olduğu gözüküyor değişen eden bir şey yok
ancak ben hattımı 1sene önce temmuzda(1.5yıl)
bu temmuzda (6ay)önce 1yıl daha aynı fiyattan uzatmıştım ağustos eylül ekim kasım aralıkta aynı fiyatı ödemişim
ancak ocakta fırlamış aşım vs yapmadım taahhütüm 175tl gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir kere bile aramamışlar
hatadır diye düşünüorum

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alihan YILMAZ
Yağmurlu havalarda Vodafone nun donanımı bozuluyor olmalı. Parayı ödersin ve sonraki faturalardan düşerler. Ama düzeltme yapıldığında başlar bu işlem. Tobi Mobi ile olacak iş hiç değil. Otomatik cevap verem dandik sistem. Hep aynı cevapları verir. Vodafone nun yetkili temsilcisine git ve kafasını ütüle. Anca öyle hakkını alırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,879
Üyeler
164,395
Son üye
doguklc07
Top Bottom