Saat 9.55 açılışında direkt %10 artı açarsa tavan açmış oluyor, gün içerisinde bunu bozup %8 seviyelerine geldi ve tekrardan %10'a yani tavana kitledi, yarın ne olur bilemeyiz elinde tutup tutmamak sana kalmış, uzun vadede belki 500tl yi görür belki yerinde sayar belki uzun süre 200 250tl seviyelerinde devam eder. ytdArkadaşlar tab gıda tavan bozdu diyolar arkadaşım satmış yarın düşer diyor ben emin olamadım tam bilmiyorum tavan bozunca ne oluyor sizce düşermi yarın?
anladım hocam teşekkürler bide bir şey sormak istiyorum dofer düşmüş bugün satıcam ama satılmıyo geçen haftada mhrgyo satmaya çalıştım 2 gün sonra satıldı çok zarara geçtim hemen satmamın bir yolu var mı acabaSaat 9.55 açılışında direkt %10 artı açarsa tavan açmış oluyor, gün içerisinde bunu bozup %8 seviyelerine geldi ve tekrardan %10'a yani tavana kitledi, yarın ne olur bilemeyiz elinde tutup tutmamak sana kalmış, uzun vadede belki 500tl yi görür belki yerinde sayar belki uzun süre 200 250tl seviyelerinde devam eder. ytd
Eğer -10 iken satmaya çalışırsan zor, onun dışında satabilirsin +10, +5 +0 -2 vs vsanladım hocam teşekkürler bide bir şey sormak istiyorum dofer düşmüş bugün satıcam ama satılmıyo geçen haftada mhrgyo satmaya çalıştım 2 gün sonra satıldı çok zarara geçtim hemen satmamın bir yolu var mı acaba
Cezaları var brüt takas vs. Gün içinde alınca aynı gün geri satamaz...Eğer -10 iken satmaya çalışırsan zor, onun dışında satabilirsin +10, +5 +0 -2 vs vs