ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
geekbench 6 gibi basit olsa keşke bu da nasıl yapılıyor bilen anlatabilir mi
APK kurup yapıyosun basit aslındageekbench 6 gibi basit olsa keşke bu da nasıl yapılıyor bilen anlatabilir mi
apkya gerek yok samsung storeda var uygulaması da uygulamayı indirdim nasıl yapacağımı beceremedim bi başlattım 2 farklı test başlattım sandım ondan kapattım komple kapandı direkt başlata tıklasam yetiyor mu ana sayfadakiAPK kurup yapıyosun basit aslında
Store daki sürüm ne?apkya gerek yok samsung storeda var uygulaması da uygulamayı indirdim nasıl yapacağımı beceremedim bi başlattım 2 farklı test başlattım sandım ondan kapattım komple kapandı direkt başlata tıklasam yetiyor mu ana sayfadaki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ray tracingten başlıyor ekranı kapatsam olur mu bu yaparken
Biraz bekleyin tekrar test yapın cihaz soğusunAlıntıyı görüntüle
antutudan önce yeniden başlattım galiba ondan düştü puanı biraz normalde 2.8m diye biliyorum
normal değerler maşallah işlemci sağlammışAlıntıyı görüntüle
antutudan önce yeniden başlattım galiba ondan düştü puanı biraz normalde 2.8m diye biliyorum
8 elite cihazlardan iyinormal değerler maşallah işlemci sağlammış
2.6 civarı normalAlıntıyı görüntüle
Evet 2.9m falan olmasi gerekiyor elite de 3.2m gibi bir seyDeğerler normal değil V10 değil V11 bu V10 olsa normaldi. 3 milyona yakın bir şey almanız lazım