Neler Yeni

Tablet Seçiminde Yardım: Samsung Tab S9 mu, Honor Pad 9 mu?

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah
Herkese iyi forumlar arkadaslar yaklaşık 2 haftadır tablet araştırıyorum 3 model buldum hangisini sevmeliyim

İlk modelimiz: samsung tab s9 fe plus 16k fiyatı var
İkinci modelimiz honor pad 9 11k fiyatı var
Üçüncü modelimiz: samsung tab s9 fiyatı 21k civari
Bu uc üründen birini almak istiyorum gerek fiyat performans gerek performans olarak cevap vermenizi istiyorum bilen ve anlayanlar lütfen yoruma

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl G
ben senin yerinde olsam bu bütçeye çıkmışken direkt olarak hiç hiç hiç düşünmeden samsung galaxy tab s9 alır keyfime bakarım. eğer bütçe daha da çıkıyorsa tab s9 ultra alırdım. s9 tablet camiasının babasıdır bana göre harbiden taş gibi müthiş tablet. o fiyatlara çıkmışken s9 fe'ye sakın kayma. direkt s9 al keyfine bak hocam.

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac
Herkese iyi forumlar arkadaslar yaklaşık 2 haftadır tablet araştırıyorum 3 model buldum hangisini sevmeliyim

İlk modelimiz: samsung tab s9 fe plus 16k fiyatı var
İkinci modelimiz honor pad 9 11k fiyatı var
Üçüncü modelimiz: samsung tab s9 fiyatı 21k civari
Bu uc üründen birini almak istiyorum gerek fiyat performans gerek performans olarak cevap vermenizi istiyorum bilen ve anlayanlar lütfen yoruma
kesinlikle samsung tab s9 hocam kendisi efsane bir tablettir her şeyi yaparsınız ne amaçla alıyorsunuz tableti ?

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben senin yerinde olsam bu bütçeye çıkmışken direkt olarak hiç hiç hiç düşünmeden samsung galaxy tab s9 alır keyfime bakarım. eğer bütçe daha da çıkıyorsa tab s9 ultra alırdım. s9 tablet camiasının babasıdır bana göre harbiden taş gibi müthiş tablet. o fiyatlara çıkmışken s9 fe'ye sakın kayma. direkt s9 al keyfine bak hocam.
Bu kadar iyi mi bu tablet hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle samsung tab s9 hocam kendisi efsane bir tablettir her şeyi yaparsınız ne amaçla alıyorsunuz tableti ?
Benim alma amacım dizi film izlemek arada iş için fuarlarimiz oluyor onlara katılım sağlıyorum senede 15-20 gün gibi düşünebilirsiniz

film dizi için gereksiz fazla mı olur

Son düzenleme:

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac

Benim alma amacım dizi film izlemek arada iş için fuarlarimiz oluyor onlara katılım sağlıyorum senede 15-20 gün gibi düşünebilirsiniz

yani gereksiz olur baya ama bir kere alırım 5 sene 6 sene kullanırım diyosanız alın bence

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah
yani gereksiz olur baya ama bir kere alırım 5 sene 6 sene kullanırım diyosanız alın bence
valla bilmiyorum hocam aslında bütçemi kurtarıyor ama almak ne kadar mantıklı onu anlamadım çünkü film dizi için kullanılacak bir tablet yani senede 10-15 gün iş için kullanacağım bilemedim kararsız kaldım

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac
valla bilmiyorum hocam aslında bütçemi kurtarıyor ama almak ne kadar mantıklı onu anlamadım çünkü film dizi için kullanılacak bir tablet yani senede 10-15 gün iş için kullanacağım bilemedim kararsız kaldım
iş neydi hocam sizin dışarda falanmı kullancaksınız tableti

anilg8293

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Anıl G

tabii ki de iyi hatta çok daha fazlası. direkt s9 al kardeşim sakın arkana bakma bunu sana son derece şiddet ve samimiyetle söylüyorum harbiden müthiş cihaz ya :D
yazılımıcyım ben o kadar bütçe ayırmadığım için bir tablete o yüzden ben poco pad kullanıyorum gönül isterdi ki keşke s9 olsaydı :D

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah
iş neydi hocam sizin dışarda falanmı kullancaksınız tableti
fuarlara gidiyorum hocam senede taş çatlasın 15 gün

tabii ki de iyi hatta çok daha fazlası. direkt s9 al kardeşim sakın arkana bakma bunu sana son derece şiddet ve samimiyetle söylüyorum harbiden müthiş cihaz ya :D
yazılımıcyım ben o kadar bütçe ayırmadığım için bir tablete o yüzden ben poco pad kullanıyorum gönül isterdi ki keşke s9 olsaydı :D
bu tablette photoshop illustrator gibi uygulamaları kullanabilir miyim grafik tasarım uygulamalarını

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac
fuarlara gidiyorum hocam senede taş çatlasın 15 gün
hocam kendiniz bilirsinizde alırsanız pişman olmazsınız piyasadaki en kaliteli tabletlerden biri oyun falanda oynarsanız güzel oynatır bence alın bütçeniz yetiyosa hatta ultrasını bile alın derim

poco padde iyidir hocam ama s9un yanında çok sönük kalır :D

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah
hocam kendiniz bilirsinizde alırsanız pişman olmazsınız piyasadaki en kaliteli tabletlerden biri oyun falanda oynarsanız güzel oynatır bence alın bütçeniz yetiyosa hatta ultrasını bile alın derim
ultra ya o para çıkmaz kanka ya

miracunal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mirac
hocam boşverin siz s9u alın geçin 5 sene kullanırsınız kalemide içinde geliyo heralde not falanda alırsınız güzel tablet ai desteği var diye biliyorum yapay zekayla fotoğraf düzenleme vs

bide alırsanız mediamarkttan falan alın

tokac51

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Abdullah
hocam boşverin siz s9u alın geçin 5 sene kullanırsınız kalemide içinde geliyo heralde not falanda alırsınız güzel tablet ai desteği var diye biliyorum yapay zekayla fotoğraf düzenleme vs
doğru diyorsun reis uzun vadede kullanırım photoshop falan çalışıyor mu biliyor musun

bide alırsanız mediamarkttan falan alın
trendyol kendisi satıyor kendi sitesinde alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,842
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖