K KayZer 80+ Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim KayZEr 7 Aralık 2024 #1 Elimde Samsung Galaxy tab a7 lite var bunu sadece not incelemek ve soru çözmek için kullanmayı planlıyorum bunun için yanına kalem almayı düşünüyorum el ile zor oluyor kalem alsam işlevsek olur mu nasıl bi kalem alabilirim
Elimde Samsung Galaxy tab a7 lite var bunu sadece not incelemek ve soru çözmek için kullanmayı planlıyorum bunun için yanına kalem almayı düşünüyorum el ile zor oluyor kalem alsam işlevsek olur mu nasıl bi kalem alabilirim
B biriiste 80+ Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 95 7 Aralık 2024 #2 kalem özelliği yoksa biraz sıkıntı diye biliyorum
K KayZer 80+ Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 7 İsim KayZEr 7 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 biriiste yazmış: kalem özelliği yoksa biraz sıkıntı diye biliyorum Devamı için tıklayın... Çizim kullanmaktansa sadece yazı yazmak için kullanmayı planlıyorum ucu düzgün olsun yeterli uzun bu seneyi çıkartsa da yeter
biriiste yazmış: kalem özelliği yoksa biraz sıkıntı diye biliyorum Devamı için tıklayın... Çizim kullanmaktansa sadece yazı yazmak için kullanmayı planlıyorum ucu düzgün olsun yeterli uzun bu seneyi çıkartsa da yeter