Neler Yeni

Tablet önerisi hem sıfır hem ikinci el

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
Galaxy Tab A8 (SM-T290) tabletim vardı. Stok romda (Android 11) boştayken kasıyordu. Lineage OS Android 13 ile biraz rahatladı ancak çözünürlüğü düşük 720p ve 8 inç ekran bayağı küçük. Bu sebeple bu tableti sattım. Yerine daha iyisini alsam mı diye düşünüyorum ama nadir kullanıyorum. Genelde S9 FE+ öneriliyor, fiyatına baktım benim için biraz pahalı çünkü dediğim gibi tableti pek fazla kullanmıyorum. Bu model görece yeni olduğu için ikinci elleri de neredeyse sıfır fiyatına satılıyor. Sizce ikinci el alınır mı, ikinci elde hangi modeli önerirsiniz? (Sıfır alırsam almışken iyi bir model almak isterim öyle de pahalı olur.) Bu gidişle almaktan vazgeçerim gibi 😁 İsraf olacak gibi hissediyorum.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Galaxy Tab A8 (SM-T290) tabletim vardı. Stok romda (Android 11) boştayken kasıyordu. Lineage OS Android 13 ile biraz rahatladı ancak çözünürlüğü düşük 720p ve 8 inç ekran bayağı küçük. Bu sebeple bu tableti sattım. Yerine daha iyisini alsam mı diye düşünüyorum ama nadir kullanıyorum. Genelde S9 FE+ öneriliyor, fiyatına baktım benim için biraz pahalı çünkü dediğim gibi tableti pek fazla kullanmıyorum. Bu model görece yeni olduğu için ikinci elleri de neredeyse sıfır fiyatına satılıyor. Sizce ikinci el alınır mı, ikinci elde hangi modeli önerirsiniz? (Sıfır alırsam almışken iyi bir model almak isterim öyle de pahalı olur.) Bu gidişle almaktan vazgeçerim gibi 😁 İsraf olacak gibi hissediyorum.
Bütçeniz nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Tab A9+ alabilirsin.
Hocam öneriniz güzel. 8GB Ram olan modeli iş görür gibi. Tek eksi yanı ekranı. 1080p gibi değil diyenler var. Sanırım piksel yoğunluğu düşük olduğu için bir kısım kullanıcılar görüntü kalitesini beğenmemişler. Bunun daha iyi ekranı olan bir alternatifi var mı? Bütçe birazcık daha artabilirim sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,283
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider