Ekran 60Hz zaten isterse 240FPS versin 60 dan sonrasını göremezsin.Selamın aleyküm ipad 10. 8 ram nesil 64 gb PUBG kaç fps verir alınır mı? 90 fps verirmi kullanan varsa yazarmı
hatta androidin 120fpsi iosun 60fpsiÇoğu 90 fps cihazdan daha akıcı oynarsın iPad'in 60 fps si Android'in 90 fps sinden daha akıcı.Tecrübe ile sabittir
2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumu60 FPS verir.
2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumuhatta androidin 120fpsi iosun 60fpsi
2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumuÇoğu 90 fps cihazdan daha akıcı oynarsın iPad'in 60 fps si Android'in 90 fps sinden daha akıcı.Tecrübe ile sabittir
fiyatı ne kadar ?2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumu
2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumu
4 GB rami ve 60hz ekranı var. 60 FPS'den fazla görmez, göremez.2 ci el bu cihaz buldum adam diyor bu cihaz ram 8 ram var 90 fps veriyor diyor sormak istedim doğrumu
adam idda ediyor 90 diyor sacmalıyor almıcam önereceğiniz cihaz varmı tablet4 GB rami ve 60hz ekranı var. 60 FPS'den fazla görmez, göremez.
7500 dedifiyatı ne kadar ?
2 ci el alcaktım adam 90 fps diyor cihaza ve 8 ram var diyor baktım 60 hz ekrna 4 ram varhocam şöyle bir dipnot düşeyim ipad 9 ile 10 arasında bir fark yok o nedenle kendim de 9 aldım bütçe arttırırsanız air alabilirsiniz ama
sahtekar satıcıya zaten hiç gelemem ne kadara alacaktınız acaba yazdıysanız kaçırmışım2 ci el alcaktım adam 90 fps diyor cihaza ve 8 ram var diyor baktım 60 hz ekrna 4 ram var
Tüm ömrün hayatın oyundan ibaret değilse güzel cihaz alınabilir ki her oyunu da akıcı şekilde çalıştırabilen bir cihaz.2 ci el alcaktım adam 90 fps diyor cihaza ve 8 ram var diyor baktım 60 hz ekrna 4 ram var