Herkese selamlar devlet destegi ile almak istiyorum varsa oneriniz laptop da olur. Kalem veya klavye olsa cok iyi olur ama faturada gozukmemesi gerekiyor diye duydum. Poco pad var ama bilemedim uzun sure kullanabilir miyim
laptop da önerebilirsiniz demiş arkadaş.hocam bu tablet değil ki
En üst düzey tablet ya da laptop almıyorsanız 2. el alın çünkü HÜKÜMETİN BAŞI sağolsun indirimde bile vergiyi yağlı geçirdiği için o fiyata tablet kalmadı. OLanda 2mb ram le google açmaz. Sıfır vestel zart zurt alcana 2. el 10 ınch ipad 9 ya da Samsung xiomi huawei bi çok üst düzey tablet bulabilirsin.Herkese selamlar devlet destegi ile almak istiyorum varsa oneriniz laptop da olur. Kalem veya klavye olsa cok iyi olur ama faturada gozukmemesi gerekiyor diye duydum. Poco pad var ama bilemedim uzun sure kullanabilir miyim
Poco Pad'de vergi indirimi olmuyor çünkü fiyatı 9.599 TL. 9500 TL üstü yani.Herkese selamlar devlet destegi ile almak istiyorum varsa oneriniz laptop da olur. Kalem veya klavye olsa cok iyi olur ama faturada gozukmemesi gerekiyor diye duydum. Poco pad var ama bilemedim uzun sure kullanabilir miyim
Secımde vergisiz telefon ayagını iyi kandırdılar milleti ayakta diktiler resmen maleseffPoco Pad'de vergi indirimi olmuyor çünkü fiyatı 9.599 TL. 9500 TL üstü yani.
15.6 buyuk hocam maks 14 inch
15.6 buyuk hocam maks 14
Onu nasil yapsam bilmiyorum musteri hizmetleri 101tl cik daha indirim ayarlar miPoco Pad'de vergi indirimi olmuyor çünkü fiyatı 9.599 TL. 9500 TL üstü yani.
cihaz hosuma gitti hocam da kiliflli bir sey ariyorum olmadi bunu alacagimPoco Pad'de vergi indirimi olmuyor çünkü fiyatı 9.599 TL. 9500 TL üstü yani.
Maalesef vergi olayi oyle. Maksat cihaz almak degil olmazsa olmaz degil tablet olursa indirimle iyi olurdu. 2.el urun alip satmadim dusunmuyorum da. 8 e 128 lik honor pad 9 iyi duruyor simdilikEn üst düzey tablet ya da laptop almıyorsanız 2. el alın çünkü HÜKÜMETİN BAŞI sağolsun indirimde bile vergiyi yağlı geçirdiği için o fiyata tablet kalmadı. OLanda 2mb ram le google açmaz. Sıfır vestel zart zurt alcana 2. el 10 ınch ipad 9 ya da Samsung xiomi huawei bi çok üst düzey tablet bulabilirsin.
HER HANGİ EKRANLI CİHAZDA BÜTCENİZ 30K ÜSTÜ DEĞİLSE 2. EL TEMİZ YÖNELİN SIFIRA *FAHİŞŞ VERGİ* VERMEYİN.
(Ben 7k ya araştırıp 2. el ipad 9 aldım(12k) kalanla da baska ekipman aldım. Bu aralar keyfim boykot yapıyor kıramıyorum)
Konuyla alaksız Vergi boykotu olursa fahiş vergiye indirimi yaparlar mı acaba ?