Neler Yeni

Yardım Tablet önerisi olan var mı? 25 30k

ConquerorXIV

80+ Gold
Bir yandan pcden bir kaç iş hallettiğim için foruma soruyorum yandan izleme fırsatım olsa keşke birdaha akşama anca bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düz almam büyük ihtimal zaten. S25 serisine bu ay açıklanacak. Baktık yine durumlar aynı oneplus veya vivoyu bekleyeceğim
veya full huawei yapabilirsin, pura 70ultra + matepad pro

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Kutlu
Çok fazla seçenek var. Ne önerirsiniz?

Telefonum iPhone 14pm ama yakında OnePlus veya S25 serisine geçeceğim. Ekosistem gibi bir derdim yok, markaya takılı kalmıyorum, donanım önemli.

Önceliklerim sırasıyla ekran, batarya ve kalem.
S10+ hem yapay zeka eklendi hemde fenasal bir şey olmuş yani ben baya sevdim

zyraxone

80+
veya full huawei yapabilirsin, pura 70ultra + matepad pro
Hayır saat olarak oneplus 3 alacağım samsung akıcı değil apple watchtan sonra samsung saat watch 7 bile ağır çalısıyor sevemedim. Huwaeidede wear os yok ve one plus 3 4 gün falan gidecek sarjı 3 olanı bile 100 saat sunuyor

S10+ hem yapay zeka eklendi hemde fenasal bir şey olmuş yani ben baya sevdim
Yapay zekadan ziyade ekrana kaleme bataryaya bakıyorum :D

Tartişmasiz ipad
Tartışmalı hocam. .ipa yüklemek dert kalem falanda almak gerek ekstra para. Triple aaa oyun beni kendine çekiyor Arkın tablette oynadım ama işte ekstra para veresimde gelmiyor. İpad alırsam 2. Nesil. Kalem yerine pro mu ne var onu almam gerekir

Spectre_zz

80+ Bronze
Hayır saat olarak oneplus 3 alacağım samsung akıcı değil apple watchtan sonra samsung saat watch 7 bile ağır çalısıyor sevemedim. Huwaeidede wear os yok ve one plus 3 4 gün falan gidecek sarjı 3 olanı bile 100 saat sunuyor

Tartışmalı hocam. .ipa yüklemek dert kalem falanda almak gerek ekstra para. Triple aaa oyun beni kendine çekiyor Arkın tablette oynadım ama işte ekstra para veresimde gelmiyor. İpad alırsam 2. Nesil. Kalem yerine pro mu ne var onu almam gerekir
Kanka oyunu git pcden oyna bana gore mobilds oynanabilecsk tek oyun warzone onu da pcdsn oyna tabletten oynama sirf oyun icin tablet denen cihaza o kadar para dokulmez bence samsung en kafi karar su an

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Kutlu

Olsun yapay zekada baya ile yarıyo kalem zaten çıkıyor ben S9 kullanıyorum bataryası oyunsuz 3 gün götürüyor s10+ muhtemelen bunu 5 güne kadar çıkarmıştır

zyraxone

80+
Kanka oyunu git pcden oyna bana gore mobilds oynanabilecsk tek oyun warzone onu da pcdsn oyna tabletten oynama sirf oyun icin tablet denen cihaza o kadar para dokulmez bence samsung en kafi karar su an
Amaç oyun değil. Oyun olsa rog ally z falan alırdım zaten. Amaç 3D çizim. Cpu tarafında ipad daha iyiyken gpu tarafında android cihazlar daha yüksek puan almış

Olsun yapay zekada baya ile yarıyo kalem zaten çıkıyor ben S9 kullanıyorum bataryası oyunsuz 3 gün götürüyor s10+ muhtemelen bunu 5 güne kadar çıkarmıştır
Kalem çıkması cok iyi bir avantaj. Cıkan kalem sarjlı olanlardan mı sadece uçları çalısan mı? yoksa sarjlı olanları ayriyetten almak mı gerekiyor

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Kutlu
Amaç oyun değil. Oyun olsa rog ally z falan alırdım zaten. Amaç 3D çizim. Cpu tarafında ipad daha iyiyken gpu tarafında android cihazlar daha yüksek puan almış

Kalem çıkması cok iyi bir avantaj. Cıkan kalem sarjlı olanlardan mı sadece uçları çalısan mı? yoksa sarjlı olanları ayriyetten almak mı gerekiyor
Uçları çalışan türden gayet başarılı. Şarjlı olanı yani S Pen Pro 1600tl civarı bir şeydi

Top Bottom