Neler Yeni

Tablet Reis'in son hali

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Komik

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Tek değişmeyen şey kameranın kalitesi o.O2

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,993
İsim
Lokman Doğan
bu gözler john cena'nın bu halini gördü ...

180220231434146079798_1.jpeg

Zechion

80+ Silver
Bize ne milletin yeni tarzından. Adam sevmiş ki giyiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son storylerine baktım çocuk ağlamaklı. Ne yazdılar çocuğa...

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Kara*

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son storylerine baktım çocuk ağlamaklı. Ne yazdılar çocuğa...
Sorunlu baya ya eleman son attığı şeyde linç sırası bana geldi yazmış falan yükselmeye başlamış millete. Dediğim gibi olmuş topladığı desteklerden gaza getirdiler çocuğu şimdi bütün öyle abudik gubidik fotolarını atar inat yapar veya daha düzgün hallerini atar bilemeyiz görecez artık atınca.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,825
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Arkadaşlar merhaba 2014 senesinde Tablet açılımı videosu çekmiş ve hepimizce sevilmiş bir kardeşimiz vardı. İsmi Onurcan Güzel. Hatırlayamayanlar için şu arkadaş:
Alıntıyı görüntüle
Onurcan, geçen günlerde İnstagram hesabında şöyle bir şey paylaştı:
640xauto-5-oESF.jpg

Oldukça tepki aldı. Anneli küfürler yedi. Bu küfürleri hak etmese de yani bu halini beğenmedim :/ Biz onu sempatikliği için seviyorduk. Şuan sempatikliği sıfır -bu benim şahsi kanaatim-. Siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
Kendisi dışında hiç kimseyi ilgilendirmeyen bir konu. Ebeveynlerini dahi ilgilendirmiyor bu konu.

• Beğen

Sir Cem T-oker

80+ Gold
kendisini beğeniyorsa bize laf söylemek düşmez

• Beğen

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
normalde başkasının giyimine karışan sen açıksın şu giyimine bak sdfkgnsdf diyen yaşlı adamı eleştirenlerin linçleyenlerin bu cocuğu eleştirenlerden linçleyenlerden farkı yok hatta adam yaslı olduğundan yine normal bir duruma yakın bir durum adı üstüne yaşlı işte ama bu cocugu lincleyenler yaşlı da değil ne idüğü belirsiz herkesi kendine göre şekillendirmeye çalışan had bilmez... diye gidiyor.

Bu arada eleştiren niye eleştiriyor sen eleştiremezsin bilmem ne fln demiyorum banane eleştirmenden linçlemenden ama bir dediği diğerini tutmayan dün dediğini hesabına gelen durumlarda kabul eden insan hadsiz.

DaffyGraphic

80+ Silver
Arkadaşlar merhaba 2014 senesinde Tablet açılımı videosu çekmiş ve hepimizce sevilmiş bir kardeşimiz vardı. İsmi Onurcan Güzel. Hatırlayamayanlar için şu arkadaş:
Alıntıyı görüntüle
Onurcan, geçen günlerde İnstagram hesabında şöyle bir şey paylaştı:
640xauto-5-oESF.jpg

Oldukça tepki aldı. Anneli küfürler yedi. Bu küfürleri hak etmese de yani bu halini beğenmedim :/ Biz onu sempatikliği için seviyorduk. Şuan sempatikliği sıfır -bu benim şahsi kanaatim-. Siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
arkadas bildigin tasma takmis kendine, sonra gelmis instagramda tarz bu cok linclediniz diyor. baslarim tarzinada

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
atlas
arkadas bildigin tasma takmis kendine, sonra gelmis instagramda tarz bu cok linclediniz diyor. baslarim tarzinada
choker kanka ?
neyse çocuğun fotoğraf çekme yeteneği 0 ama o tip te yakışmamış goth oldum hello darknes falan hani olmuyor. metalciyim daha önce goth takıldım ama böyle bir şey değil bu yanlış yorumlamış bundan dolayı dalga geçtim

DaffyGraphic

80+ Silver
choker kanka ?
neyse çocuğun fotoğraf çekme yeteneği 0 ama o tip te yakışmamış goth oldum hello darknes falan hani olmuyor. metalciyim daha önce goth takıldım ama böyle bir şey değil bu yanlış yorumlamış bundan dolayı dalga geçtim
1686757708556.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,422
Üyeler
163,655
Son üye
cosmospurs
Top Bottom