Son storylerine baktım çocuk ağlamaklı. Ne yazdılar çocuğa...Bize ne milletin yeni tarzından. Adam sevmiş ki giyiyor.
Sorunlu baya ya eleman son attığı şeyde linç sırası bana geldi yazmış falan yükselmeye başlamış millete. Dediğim gibi olmuş topladığı desteklerden gaza getirdiler çocuğu şimdi bütün öyle abudik gubidik fotolarını atar inat yapar veya daha düzgün hallerini atar bilemeyiz görecez artık atınca.Bize ne milletin yeni tarzından. Adam sevmiş ki giyiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son storylerine baktım çocuk ağlamaklı. Ne yazdılar çocuğa...
Kendisi dışında hiç kimseyi ilgilendirmeyen bir konu. Ebeveynlerini dahi ilgilendirmiyor bu konu.Arkadaşlar merhaba 2014 senesinde Tablet açılımı videosu çekmiş ve hepimizce sevilmiş bir kardeşimiz vardı. İsmi Onurcan Güzel. Hatırlayamayanlar için şu arkadaş:
Alıntıyı görüntüle
Onurcan, geçen günlerde İnstagram hesabında şöyle bir şey paylaştı:
Oldukça tepki aldı. Anneli küfürler yedi. Bu küfürleri hak etmese de yani bu halini beğenmedim :/ Biz onu sempatikliği için seviyorduk. Şuan sempatikliği sıfır -bu benim şahsi kanaatim-. Siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
arkadas bildigin tasma takmis kendine, sonra gelmis instagramda tarz bu cok linclediniz diyor. baslarim tarzinadaArkadaşlar merhaba 2014 senesinde Tablet açılımı videosu çekmiş ve hepimizce sevilmiş bir kardeşimiz vardı. İsmi Onurcan Güzel. Hatırlayamayanlar için şu arkadaş:
Alıntıyı görüntüle
Onurcan, geçen günlerde İnstagram hesabında şöyle bir şey paylaştı:
Oldukça tepki aldı. Anneli küfürler yedi. Bu küfürleri hak etmese de yani bu halini beğenmedim :/ Biz onu sempatikliği için seviyorduk. Şuan sempatikliği sıfır -bu benim şahsi kanaatim-. Siz bunun hakkında ne düşünüyorsunuz.
Off, bacaklara bak .bu gözler john cena'nın bu halini gördü ...
choker kanka ?arkadas bildigin tasma takmis kendine, sonra gelmis instagramda tarz bu cok linclediniz diyor. baslarim tarzinada
choker kanka ?
neyse çocuğun fotoğraf çekme yeteneği 0 ama o tip te yakışmamış goth oldum hello darknes falan hani olmuyor. metalciyim daha önce goth takıldım ama böyle bir şey değil bu yanlış yorumlamış bundan dolayı dalga geçtim