Tre-x
80+ Silver
Elimde general mobile e tab 5 bir tablet var 2017 den kalma ama kullanılmaya başlandığından beri tablete asla yuklenilmedi sadece wattpad kullanildi 2017-2019 seneleri arasında kullanıldı 2019-2020 arası rafa kaldirdik taki uzaktan eğitim gelene kadar 2020 mart ayının başlarında bir cihaza ihtiyacım olmuştu ve tekrar bunu kullanmak istedim ama cihaza root attırmak gerekiyordu tanımadığımız bir tabletci 20 TL ye root attı ve kullanmaya başladım geçen yıl sadece uzaktan eğitim için kullandım mart -haziran arası birde otobüs simülator olması lazım o oyunu iki kere indirip sildim yazında instagram ve coc indirip kullanmaya başladım yazın sonuna kadar günde 5-6 saat falan yaz bitti okullar açıldı tekrar uzaktan eğitim için kullanmaya devam ettim ama bir ay daha coc oynadım sonra aralık ayından bu yana 3-4 kere coc indirip sildim az önce size tableti nasıl kullandığımı anlattim tablette yaşadığım sorunlar şunlar
Ghost touch var
Yt de bile kasıyor
Yt de ses görüntüden önce geliyor
Tablet kitleniyor ve kendi kendine yeniden başlatıyor
Isınıyor
Bu tablette bu sorunların olmasının sebebi benim kullanımimdan mi kaynaklanıyor yoksa tabletci dandik bir root mu attı ?
Tabletin eskisi gibi akıcı bir kullanım sunması için ne yapmaliyim ?
(Tabletcinin attığı root ekedir )
Bilmiyorsanizda upsslayin mesaj kaybolmasin bilen biri yardımcı olur en azından
@Evil Belief
Ghost touch var
Yt de bile kasıyor
Yt de ses görüntüden önce geliyor
Tablet kitleniyor ve kendi kendine yeniden başlatıyor
Isınıyor
Bu tablette bu sorunların olmasının sebebi benim kullanımimdan mi kaynaklanıyor yoksa tabletci dandik bir root mu attı ?
Tabletin eskisi gibi akıcı bir kullanım sunması için ne yapmaliyim ?
(Tabletcinin attığı root ekedir )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmiyorsanizda upsslayin mesaj kaybolmasin bilen biri yardımcı olur en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Evil Belief
Ekler
Son düzenleme: