Tabletin batarya durumu nasıl

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,593

3-4 ay önce almıştım sanki jarz ı cok hizli bitiyor gibi geldi
1 saat 15 dakika youtubde video izledim jarz ı %10 azaldı parlaklik (%5 civarında)
5000 bataryası var bana fazla geldi normalmi bu

1 saat 15 dakika youtubde video izledim jarz ı %10 azaldı parlaklik (%5 civarında)
normal bence

Jarzı 25 gün giden Zamzung değil bu o yüzden jarz normal. Biraz fazla azalmış gibi ama modele göre jarzı normal.

Şarj o, jarz değil :D

1 saat 15 dakika youtube'da video izleyeceksin sadece %10 azalacak ve nasıl diye soracaksın. Müko. Bende iphone7 var 1 saat youtubeda takılsam %60 falan gidiyor.

Jarzı 25 gün giden Zamzung değil bu o yüzden jarz normal. Biraz fazla azalmış gibi ama modele göre jarzı normal.

Şarj o, jarz değil :D
1 saat 15 dakika youtube'da video izleyeceksin sadece %10 azalacak ve nasıl diye soracaksın. Müko. Bende iphone7 var 1 saat youtubeda takılsam %60 falan gidiyor.

Beyler sonuç olarak bir sıkıntı yok değilmi
Birde parlaklık %5 de bunuda dikkate aldinizmi

Yanlış anlama fakat tabletin işlemcisine kadar batarya bitmesi etkiler kimse tahmin edemez hızlı bitip bitmediğini (ölü batarya belirtisi genel olarak geceleri %40la mesela bıraktın sabah %20lere felan düşer)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,633
Üyeler
183,864
Son üye
Shimijda
Geri