derinse bilemiyeceğm ama kılcal çizikler ise 800 liradan fazla alıcaklarını düşünmüyorum
Pasta Cila İle Gider Bence .
biraz derin bazı yerler boya istiyorderinse bilemiyeceğm ama kılcal çizikler ise 800 liradan fazla alıcaklarını düşünmüyorum
çamurluk tarafından tam emin değilim ama ayna boya ister gibiPasta Cila İle Gider Bence .
üstdekiler pasta cilalık altdakiler lokal boya gibi
Lokal Boyaya Gerek Kalmaz Gibi Yaçamurluk tarafından tam emin değilim ama ayna boya ister gibi
Valla bilemiyeceğim o zaman benim patrona plastik tampon için 3k komple tampon boyanacak kılcal çizikler vardı sadece tampondabiraz derin bazı yerler boya istiyor
inlakkah öyle olurLokal Boyaya Gerek Kalmaz Gibi Ya![]()
full tampon için normal gibiValla bilemiyeceğim o zaman benim patrona plastik tampon için 3k komple tampon boyanacak kılcal çizikler vardı sadece tamponda
plastik aksam üstelik kendi ustasına götürdü bizim usta Bin liraya hallederim dedi sonradan fotodan gösterince lokal halledilir full tampona gerek yok dedi bende bunu patrona söyleyince adamla kavga ettiler telefondainlakkah öyle olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
full tampon için normal gibi
senin çizikler den az daha fazlaydıplastik aksam üstelik kendi ustasına götürdü bizim usta Bin liraya hallederim dedi sonradan fotodan gösterince lokal halledilir full tampona gerek yok dedi bende bunu patrona söyleyince adamla kavga ettiler telefonda
işte bi yandan kandırılmamakta lazımplastik aksam üstelik kendi ustasına götürdü bizim usta Bin liraya hallederim dedi sonradan fotodan gösterince lokal halledilir full tampona gerek yok dedi bende bunu patrona söyleyince adamla kavga ettiler telefonda
senin çizikler den az daha fazlaydı
bu arada istanbulda mı yaşıyorsunplastik aksam üstelik kendi ustasına götürdü bizim usta Bin liraya hallederim dedi sonradan fotodan gösterince lokal halledilir full tampona gerek yok dedi bende bunu patrona söyleyince adamla kavga ettiler telefonda
senin çizikler den az daha fazlaydı
yok Zonguldak ta yaşıyorumişte bi yandan kandırılmamakta lazım
bu arada istanbulda mı yaşıyorsun
ok istanbulda olsaydın ustana sorar mısın dicektim ona götürürdük olmazsayok Zonguldak ta yaşıyorum