Ege Hanedar
80+ Bronze
ver sonra kartı sat 2.elde
Bisiklet sürmek bilgisayar kullanmaktan daha zevkli takas etme bence. Bozuk gelirse geri gönderirsin ne diye param güvende var sanıyorsun ki?ya bozuk gelirse
Ne kadar süre içindeBisiklet sürmek bilgisayar kullanmaktan daha zevkli takas etme bence. Bozuk gelirse geri gönderirsin ne diye param güvende var sanıyorsun ki?
Bilmiyorum ben hiç sorun yaşamadım.Ne kadar süre içinde
hocam bide bisikleti elden satıp elden ekran kartı almayı deneyin böyle daha karlı çıkma şansınız olabilir çünkü bisiklet ekran karına göre biraz daha pahalı gibi(BENİM SİSTEMİM)
İşlemci: Intel® Core™ i3-7100 İşlemci 3,91 GHz 7. Nesil Sanallaştırma Etkin
~RAM (Bellek): GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2400Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram
~Harddisk: Kingston 240GB SSDNow A400 SSD
~128 GB SSD
~Anakart: MSI H110M PRO-VD Intel H110 Soket 1151 DDR4 2133 Anakart
Bu sistem için RX 570 4 GB alcam daha doğrusu takas edicem karşılığında Salcano NG 750 29 Jant bisiklet vericem sizce mantıklı mıdır yaptığım birçok kişiye sordum kabul etmedi birisi kabul etti birde o ekran kartını o sisteme taksam valorant kaç FPS olur The Long Drive kaç FPS olur bir bilginiz varmı i5 8100 alcaktım 2. El bulamadım
o zaman alırım biraz oynarım içinden bi parça söküp geri monte edip yollarım AMVKGJSDJVIFJSJBilmiyorum ben hiç sorun yaşamadım.
3100 TL ye koydum satılmıyor ya imkansız gibihocam bide bisikleti elden satıp elden ekran kartı almayı deneyin böyle daha karlı çıkma şansınız olabilir çünkü bisiklet ekran karına göre biraz daha pahalı gibi
Neden param güvende şartlarına bakmıyorsun kio zaman alırım biraz oynarım içinden bi parça söküp geri monte edip yollarım AMVKGJSDJVIFJSJ
Mesaj otomatik birleştirildi:
3100 TL ye koydum satılmıyor ya imkansız gibi