Neler Yeni

Takip Programı Önerisi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

wxenon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre
Merhabalar

Ergenliğini yaşayan ancak kendisine ve ailesine zarar veren bir yeğenim var.

Bazı önlemleri almak için telefonunu tam manasıyla takip etmemiz gerekiyor

wp mesajlarından kimlerle konuştuğuna kadar geniş çaplı bir takip programı arıyorum

ücretli/ücretsiz fark etmez işlevi önemli

google üzerinden aramalarda birçok program çıkıyor ancak kullanılmış deneyimlenmiş bir program arıyorum

kvkk ya ters düşecek bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü reşit olmayan bir kişiyi anne/babası takip edecek

bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Melisana

80+
Yazık çocuğa takip edilecek. Peki çocuğa söyleyecek misiniz takip ettiğinizi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
kul hakkına girer

Abdul4431

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Abdulkadir Çetinkaya
Çocuğa haber verilecekse bir ihtimal ama haberi olmadan takip edilecekse ve bunu öğrendiğinde yaşayacağı utancı düşünün. Belkide ailesine söyleyemeceği veya zamanı geldiğinde söyleyeceği şeyler olacak ve sizin onu bu haktan mahrum bırakmanız pek doğru değil.

DogancanYr

80+ Silver
WhatsApp konuşmalarını canlı olarak rakip etmek isterseniz WhatsApp web açın bilgisayardan ve telefondan da WhatsApp web bildirimini kapatın . Piyasada birçok takip yazılımı var ama onlar da 10 yaşındakiler için basit yazılımlar en iyisi virüs sayılacak takip yazılımları yüklemeniz telefonda .

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Merhabalar

Ergenliğini yaşayan ancak kendisine ve ailesine zarar veren bir yeğenim var.

Bazı önlemleri almak için telefonunu tam manasıyla takip etmemiz gerekiyor

wp mesajlarından kimlerle konuştuğuna kadar geniş çaplı bir takip programı arıyorum

ücretli/ücretsiz fark etmez işlevi önemli

google üzerinden aramalarda birçok program çıkıyor ancak kullanılmış deneyimlenmiş bir program arıyorum

kvkk ya ters düşecek bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü reşit olmayan bir kişiyi anne/babası takip edecek

bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Hocam bunu ailesiyle çözse, konuşarak orta yol bulsa daha iyi olur çünkü hem kısa hem de uzun süreçte bu hem çocuğu yıpratır hem de çocuğun isteğine/iradesine zarar verir. Sonuçta her adımını takip ediyorsunuz gibi hissedecek ve öyle takip edildiğini bilmeyecekmiş/farkında olmayacakmış sanmayın. Öğreniliyor eninde sonunda. Aileyi koparabilir böyle durumlar.

En iyisi bizzat çocukla konuşup daha katı ama kesin kurallar koymanız. Sınırını ve düzeyini öğrenmezse bir fazlasını yapmadan rahat etmeyecek ve bu da hem size hem çevresine daha da sorun yaratacak.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom