Amazon,E-Ticaret siteleri,Mediamarkt bakabilirsiniz. 6 Taksit yaparlar genelde.Nereden taksit ile ipad alabilirim mini 6 filan bakıyorum yada daha uyguna ne var ise
s9 la ne yapıcak işletim sisteminde performansını kullandıracak app mi vartab s9 indirim kovala mini 6 17.000tl edicek bir tablet değil
ipad mini harbi çok küçük bu arada en azından normal ipad veya ipad air bak bence, android alma bu arada eğer öğrencilik için kullanıcaksanNereden taksit ile ipad alabilirim mini 6 filan bakıyorum yada daha uyguna ne var ise
Alma amacım oyun oyunu büyük cihazdan zor oynarım ama android alma fikrim yoks9 la ne yapıcak işletim sisteminde performansını kullandıracak app mi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ipad mini harbi çok küçük bu arada en azından normal ipad veya ipad air bak bence, android alma bu arada eğer öğrencilik için kullanıcaksan
TeşekkürlerAmazon,E-Ticaret siteleri,Mediamarkt bakabilirsiniz. 6 Taksit yaparlar genelde.
oyun için pc toplamak varken ipad niye ki hocam ipad productivity cihazıAlma amacım oyun oyunu büyük cihazdan zor oynarım ama android alma fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler