Neler Yeni

Taksitle sıfır laptop veya macbook almak mantıklımı

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
Bütçe
36000
ikinci el almayı düşünüyorum normalde ancak yeni macbooklarda (m3 olan) ikinci el ile sıfırı arasında 4 5 bin tl fark var. İkinci el yerine sıfır alıp 6 ay taksitlendirip , ikinci ele vericeğim peşin parayı faize atıp ikinci elden bi tık daha ucuza sıfırı almış oluyorum mantıklımı sizce. Birde macbook m3 mü (38.000 tl ) yoksa 4060 lı asus veya msi laptop (34.000-37.000) almakmı mantıklı.

Turkmangg123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Reşit Akalın
Öncelikle taksitle alman senin maddi durumuna bağlı bir şey. M3 sıfır almanı öneririm. 2. Olarak 4060 laptop ile macbook karşılaştırması çok saçma. Macbook ile oyun oynayamazsın ama baya iyi bir öğrenci laptopu. Oyun oynayacaksan eğer 4060

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle taksitle alman senin maddi durumuna bağlı bir şey. M3 sıfır almanı öneririm. 2. Olarak 4060 laptop ile macbook karşılaştırması çok saçma. Macbook ile oyun oynayamazsın ama baya iyi bir öğrenci laptopu. Oyun oynayacaksan eğer 4060
Taksitle almamın sebebi peşin vermek yerine vade farksiz 6 taksit yapıyorum peşine vericeğim parayı faize atıyorum en azından sıfrı biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Yoksa benmi mantıksız düşünüyorum.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Taksitle almamın sebebi peşin vermek yerine vade farksiz 6 taksit yapıyorum peşine vericeğim parayı faize atıyorum en azından sıfrı biraz daha ucuza gelmiş oluyor. Yoksa benmi mantıksız düşünüyorum.
Mantıklı düşünüyorsun

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
Mantıklı düşünüyorsun
Peki sence macbook m3 almak mantıklımı şimdi. Bu yıl kullanırım seneye yazın satıp setup kurarım diyorum çok zarar edermiyim diye düşünüyorum. Kararsızım açıkçası

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
m3 air aldım ben dün 8/256 37.999'a. Yani m1 16/512 mi kullansam (3 taksit aldım) yoksa 6 taksit aldığım m3 mü bilemedim. appledan pek zarar edilmiyor da o parayı altına bi şeye koysan daha mı değerlendir acaba :D

eminbarak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mehmet Emin Barak
m3 air aldım ben dün 8/256 37.999'a. Yani m1 16/512 mi kullansam (3 taksit aldım) yoksa 6 taksit aldığım m3 mü bilemedim. appledan pek zarar edilmiyor da o parayı altına bi şeye koysan daha mı değerlendir acaba :D
Valla bende keşke dün alsaydım diyorumda ya ama altın borç alıp alıcam öyle bişide var yılbaşından sonrada asgari artıcak ödeme kolaylaşıcak bu sefer cihazların fiyatı artıcak ama altın kadar artmaz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Valla bende keşke dün alsaydım diyorumda ya ama altın borç alıp alıcam öyle bişide var yılbaşından sonrada asgari artıcak ödeme kolaylaşıcak bu sefer cihazların fiyatı artıcak ama altın kadar artmaz
Çok artmaz fiyatları bence ama faizsiz taksiti falan komple kaldırabilirler :D Ek vergi bile getirebilirler yani bilemiyorum anca öyle artarsa artar

Top Bottom