Neler Yeni

Taksitli Alışveriş İadesi Nasıl Oluyor

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
selamlar itopyadan aldığım ekran için iade kararı çıktı ama taksit taksit iade edecekmiş banka
bu her bankada fix mi yoksa bankadan bankaya değişir mi
iş bankasıydı peşin fiyatına 3 taksitti

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Gece
provizyon süreci olduğundan dolayı 2-10 iş günü içerisinde taksit iptal edilir

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
para bütün mü yatar yani
hesap kesildi bu arada iade olmadan evvel ilk taksit ödendi sanıyorum

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bankayı arayıp taksiti kapatmalarını rica ediyorum süreç bitiyor bende, yapmazsanız her ay ödersiniz biz geri yatırırız gibi bir şey demişlerdi ama var mı öyle bir şey bilmiyorum saçma gelmişti.

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
benim bildiğim ödemeyi çeker ardından geri iade eder seni etkileyen bir durum yok yani eksi artı sıfır şeklinde ve evet 3 taksit şeklinde olur

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bankayı arayıp taksiti kapatmalarını rica ediyorum süreç bitiyor bende, yapmazsanız her ay ödersiniz biz geri yatırırız gibi bir şey demişlerdi ama var mı öyle bir şey bilmiyorum saçma gelmişti.
aramamız mı gerek yani bankayı bi tanıdık kartından almıştık kredi kartı yok bizde de ona göre adama haber vereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim bildiğim ödemeyi çeker ardından geri iade eder seni etkileyen bir durum yok yani eksi artı sıfır şeklinde
itopya sık sorulan sorulara taksitli alışverişde provizyon onayından sonraki iadelerde para taksit taksit döner demiş 14 gün sonunda iade ettim bende
ürün elinize geçmeden olan iadelerde para bütün yatıyor yazmışlar ben 2 hafta kullandım

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
aramamız mı gerek yani bankayı bi tanıdık kartından almıştık kredi kartı yok bizde de ona göre adama haber vereyim
Hocam otomatik oluyor da olabilir tam emin değilim ama ben arayıp kapatmalarını rica ettiğimde halloluyordu yani. Zahmet olmayacaksa arasın 3 5dk, kafanızda soru işareti kalmasın.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam otomatik oluyor da olabilir tam emin değilim ama ben arayıp kapatmalarını rica ettiğimde halloluyordu yani. Zahmet olmayacaksa arasın 3 5dk, kafanızda soru işareti kalmasın.
hay allah adamda kıbrısdaymış arayamıyorum diyor 1 hafta gitmiş iş için
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 taksitte geri öder
tüh sıkıntı oldu yaw

Top Bottom