Neler Yeni

"Taliban Mustafa Kemal gibi kazandı"

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, HaberTürk TV'de çıktığı bir programda şu sözleri söyledi:

"Taliban Mustafa Kemal gibi kazandı"
Benim anlamadığım şu, nasıl kendilerine ödül olarak kadın alan bir topluluğu bir Türk'e benzitirsin. Hadi kendini geçtin halktan da mı utanmıyorsun?
Dışişleri bakanı da "Talibandan gelen mesajları olumlu karşılıyoruz" demişti bu da TMK 7/2 ye göre terör örgütü destekleme ve terör örgütü propagandası yaptığı için suçtur ama hala bir yaptırım uygulanmadı sağ tarafın adamları her kuralı çiğneyip hiçbir ceza almıyor artık şaşırmıyorum yaptığı saygısız ve alçak bir konuşmaydı böylelerini devlet büyüğü olarak görmemek üzere

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Dışişleri bakanı da "Talibandan gelen mesajları olumlu karşılıyoruz" demişti bu da TMK 7/2 ye göre terör örgütü destekleme ve terör örgütü propagandası yaptığı için suçtur ama hala bir yaptırım uygulanmadı sağ tarafın adamları her kuralı çiğneyip hiçbir ceza almıyor artık şaşırmıyorum yaptığı saygısız ve alçak bir konuşmaydı böylelerini devlet büyüğü olarak görmemek üzere
Adamlar hukumete gecti. Eğer mültecileri istemiyorsak onlarla muzakere etmeliyiz.

Besim Tibuk

80+ Gold
Güldürdü yine :D.
La dasdfsfdsd aşırı komik.
0,22'den sonra en komiği uydu bak.
CMYLMZ < Doğu

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim