dogankccm0
80+
- Reaksiyon skoru
- 28
Merhaba 2000 butcem var yuzde 75 in ustune cikmayacak red switch, olursa beyaz bir klavye onerisi alabilirmiyim memnun oldugunuzuda paylasirsaniz sevinirim
Merhaba 2000 butcem var yuzde 75 in ustune cikmayacak red switch, olursa beyaz bir klavye onerisi alabilirmiyim memnun oldugunuzuda paylasirsaniz sevinirim
Fiyatını haketmiyor trambolin gibi yay sesi var kötü ürün. Keza 2k+ bütçelerde hot swap ürün almamak parayı çöp etmektir.2.el Logitech G512 almanı oneririm temizleri 2k şuan kullanıyorum çok memnunum hem blue hem brown switch i var bende
![]()
Aula f75, mchooss g75 bak gaming genden.Merhaba 2000 butcem var yuzde 75 in ustune cikmayacak red switch, olursa beyaz bir klavye onerisi alabilirmiyim memnun oldugunuzuda paylasirsaniz sevinirim
kendi seçsin bakalım hotswap ayağına karbon mekanik güzel driver suruculuye tercihmi edicekFiyatını haketmiyor trambolin gibi yay sesi var kötü ürün. Keza 2k+ bütçelerde hot swap ürün almamak parayı çöp etmektir.
Aula f75, mchooss g75 bak gaming genden
tesekkur ederim ancak masama sigmayacak bir klavye bu kucuk bir klavyeye ihtiyacim var yuzde 75 i oyuzden yazdim2.el Logitech G512 almanı oneririm temizleri 2k şuan kullanıyorum çok memnunum hem blue hem brown switch i var bende
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zaten mekanik klavyelerin ömrü membranlara göre uzun olduğu için temizini alabilirsin zamnında bende brown u oyle aldım çok memnunum
ajaz 680 var 2.300 tl gibi bir şey 2. elde belki daha ucuz olur ama 68 lik klavye otesekkur ederim ancak masama sigmayacak bir klavye bu kucuk bir klavyeye ihtiyacim var yuzde 75 i oyuzden yazdim
memnun olabilirsin ama aula f75 varken asla alınmaz bu kendin kullanıyon diye millete önerme fiyatını hak etmeyen değersiz klavye2.el Logitech G512 almanı oneririm temizleri 2k şuan kullanıyorum çok memnunum hem blue hem brown switch i var bende
![]()
zaten mekanik klavyelerin ömrü membranlara göre uzun olduğu için temizini alabilirsin zamnında bende brown u oyle aldım çok memnunum
Ne alaka bi de yanlış bilgi membranların ömrü mekaniklerden daha uzun2.el Logitech G512 almanı oneririm temizleri 2k şuan kullanıyorum çok memnunum hem blue hem brown switch i var bende
![]()