Neler Yeni

Tam bluetooth kulaklık önerisi verebilirmisiniz

8keydd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yasin
Bütçe
225
Ben birkaç haftadır tam bluetooth kulaklık arıyorum ama bulamadım aklıma bura geldi ve hemen bir konu açtım öneriniz varmı ben Xiaomi
Mi true basic 2' yi buldum ama kuzenim o kötü hemen bozulur dedi bana haylouyu gösterdi ama haylou da benim pek içime sinmedi ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum

Gloxy

80+ Bronze
Ben birkaç haftadır tam bluetooth kulaklık arıyorum ama bulamadım aklıma bura geldi ve hemen bir konu açtım öneriniz varmı ben Xiaomi
Mi true basic 2' yi buldum ama kuzenim o kötü hemen bozulur dedi bana haylouyu gösterdi ama haylou da benim pek içime sinmedi ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Hocam tavsiye etmiyorum 1 aya bozuldu benim arkadaşım almıştı o modelden. İmkanınız varsa Xiaomi almayın derim.

Aware

80+ Silver
Ne tarz istersin ve ne amaçla kullanacaksın?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben de tavsiye etmiyorum. işin ilginç kısmı hala kullanıyor olmam :D
https://forum.donanimarsivi.com/konu/xiaomi-mi-true-wireless-earphones-2-koetue-yorum-icerir.402287/
yerine bunu önerebilirim.(bütçe üzeri ama kulak içi istemiyorsan bence değer bir kulaklık)

Top Bottom