Umarım bir şekilde çozebilirsin.Fayda edeceğini sanmıyorum. Ama deneyeceğim.
Umarım bir şekilde çozebilirsin.Fayda edeceğini sanmıyorum. Ama deneyeceğim.
Hangi firmayı kullanıyorsun?Fayda edeceğini sanmıyorum. Ama deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilen birini etiketleyebilirsiniz arkadaşlar.
Umarım ileride daha iyi bir internetin olur.
Bence gayet yeterliAz değil mi sanki internet hızın yayın yapmak için.
Bence gayet yeterliAz değil mi sanki internet hızın yayın yapmak için.
Müşteri hizmetlerini arayıp ne olduğunu anlatın size yardımcı olacaklarını düşünüyorum.TürkTelekom kullanıyorum.
3 veya 4. konum umarım bakar.
2gün önce aradıgımda ekip sizi en kısa sürede arayacak dedi ve kapattı. Hala arayacaklar. Bugün tekrar arayacağımMüşteri hizmetlerini arayıp ne olduğunu anlatın size yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Dün saat 2'de profil yorumu yapmış aktif olunca bakar buna da.3 veya 4. konum umarım bakar.
Beklemedeyim ban falan mı yedi acaba.
hocam kablolu bağlantı değilse kabloyla denesenize bilmiyorrum ama belki olur yoksa arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetlerini aramak en iyi seçenekAma neden yapamıyorum?
Kablolu bağlantı yapıyorum zaten. İşin ilginç yanı pingim yok. Sadece hızlar düşüyor. Zaten 1 dakikanın üstünde yayın yapamıyorum nedenini çözemiyorum.hocam kablolu bağlantı değilse kabloyla denesenize bilmiyorrum ama belki olur yoksa arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetlerini aramak en iyi seçenek
hocam kesinlikle müşteri hizmetlerini arayın bence sorunu çözerlerKablolu bağlantı yapıyorum zaten. İşin ilginç yanı pingim yok. Sadece hızlar düşüyor. Zaten 1 dakikanın üstünde yayın yapamıyorum nedenini çözemiyorum.