Tam Ekran Olarak Oynadığım Hiçbir Oyuna Giremiyorum

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
4,282
2 gündür herhangi bir tam ekranlı oyuna girdiğimde ekranım simsiyah oluyor ve oyunu kapatana kadar düzelmiyor csgo'nun başlatma seçeneklerine kod yazarak pencereli açtım sorun olmadı ama tam ekranlı açınca yine aynı sorunu yaşamaktayım. Diğer oyunlarda da denedim onlar içinde böyle. Ekran kartı driverinden gpu ölçeklenmesini açtım tamamen siyah oldu. Şimdi hiç ekranı bile göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim ? (ekran kartında açtım konuyu çünkü driver sorunu olduğunu düşünmekteyim. )
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum Windows ayarlardan görüntü kısmına girdiğimde de ekran siyah oluyor.

Driveri sil dediğin sitede böyle bir hata çıkmakta.
1603710520994.png

Son düzenleme:
Sağ ol silip attığın driveri yükleyeceğim yaptıktan sonra işlemleri tekrar yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef yine olmadı
amd sıyah ekran sorunu bu cogunlukla bununla alaklı ne yapabılır tam olarak bılmıyorum son surum kurmayı deneyebılırsın cogu hatayı gıderıyor 20.9.1 yada optınal olarak beta suruculerı

amd sıyah ekran sorunu bu cogunlukla bununla alaklı ne yapabılır tam olarak bılmıyorum son surum kurmayı deneyebılırsın cogu hatayı gıderıyor 20.9.1 yada optınal olarak beta suruculerı
20.9.1'de de aynı sorun vardı neyse ona geri geçeyim.