Kesin öyle dimi bizim müdür yard. tam gün girmiş ona göre itirazda bulunacağım ?Yarım
Tam yazdıysa öyledir herhalde sonuçta 8 dersden sadece 3 tanesine girdinKesin öyle dimi bizim müdür yard. tam gün girmiş ona göre itirazda bulunacağım ?
Araştırdığımda 5 dersi geçerse tam gün yazılıyormuş bende anlamadım8 dersden 3 derse girmek ozm tam mı
Emin olamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğleden önce ve öğleden sonra diye ayrılmıyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam yazdıysa öyledir herhalde sonuçta 8 dersden sadece 3 tanesine girdin
Normalde geç yazmaları lazım ama bizim ***** müdür yardımcısı yarım gün yazıyor içimden bi ses git şikayet et diyor ama işe yarar mı bilmemBu sistem çok saçma sabah sadece 1 derse geç kalsak koskoca yarım günü yok yazıyorlar
Bütün okullarda aynı değil miNormalde geç yazmaları lazım ama bizim müdür yardımcısı yarım gün yazıyor
Sanmam, bizim müdür yard. bir kaç hafta öncesine kadar geç yazıyordu kaldırdı onu sonradanBütün okullarda aynı değil mi
Bende öğleden sonra gittim okula tam yazmışlar.Kesin öyle dimi bizim müdür yard. tam gün girmiş ona göre itirazda bulunacağım ?
Meslek liselerinde günde 9 ders oluyorYarım gün olması için en az 4 derse girmeniz gerekmekte. Tam gün yazılması normal.
Öğrenciyi bi şekil zorlayalım da ne olursa olsun mantığı içerisinde işte bazılarıBende hiç geç kaldı diye yazmadılar direk yarım gün yapıştırdılar