Neler Yeni

Öneri Tami veya Sipay Önerisi ????

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan
Nays ` ı banka müşterisi yapma zorunluluğu ve rezil müşteri hizmetleri sebebiyle bırakma kararı aldım. Tami ve Sipay arasında kaldım , ikisinin de cashback oranları güzel , siz hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar ?
Benim için kolay arayüz , arkasındaki kurumun güveni , hızlı transfer ve müşteri hizmetleri kalitesi önemli. Netflix ödemesi , online alışveriş ve yemek siparişlerinde kullanacağım.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Musa Topçu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
naysa banka musterısi olma zorunlulugumu gelmış çok saçma

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
papara bence cashback verıyordu en son guzel
çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:

naysa banka musterısi olma zorunlulugumu gelmış çok saçma
reziller hocam , ne yaparsan yap müşteri yapmak için uğraşıyorlar. 200 lira vardı cüzdanda , alışveriş yapacaktım , dedim böyle böyle bir durum var haberim yoktu benim parayı geri hesaba iade eder misiniz dedim yok müşteri olucan dediler. Tamam dedim gittim müşteri olmaya , sürekli müşteri olma süreci başlatılamadı diye hata veriyor , dedim hata veriyor al numarayı ara o zaman dediler , aradım numara kapalı. En son sövecektim , dedim numara kapalı alt tarafı 200 lirayı geri transfer edeceksiniz dedim , o zaman uygulamayı indir üye ol hesaba para at açalım dediler. Ne dersen de seni üye yapmaya çalışıyorlar. 2 Defa da derdimi yazmaya çalışırken cevap vermedin diye görüşmeyi yüzüme kapattılar , yazıyor diye orada gözüküyor ne demek müşterinin yüzüne kapatmak :kekw: En son sinir oldum marketten 8 tane monster alıp qr ile ödeyip boşalttım cüzdanı , daha da bulaşmam :D

Son düzenleme:

Palo DAYI 👑

80+ Gold
çöp
Mesaj otomatik birleştirildi:

reziller hocam , ne yaparsan yap müşteri yapmak için uğraşıyorlar. 200 lira vardı cüzdanda , alışveriş yapacaktım , dedim böyle böyle bir durum var haberim yoktu benim parayı geri hesaba iade eder misiniz dedim yok müşteri olucan dediler. Tamam dedim gittim müşteri olmaya , sürekli müşteri olma süreci başlatılamadı diye hata veriyor , dedim hata veriyor al numarayı ara o zaman dediler , aradım numara kapalı. En son sövecektim , dedim numara kapalı alt tarafı 200 lirayı geri transfer edeceksiniz dedim , o zaman uygulamayı indir üye ol hesaba para at açalım dediler. Ne dersen de seni üye yapmaya çalışıyorlar. 2 Defa da derdimi yazmaya çalışırken cevap vermedin diye görüşmeyi yüzüme kapattılar , yazıyor diye orada gözüküyor ne demek müşterinin yüzüne kapatmak :kekw: En son sinir oldum marketten 8 tane monster alıp qr ile ödeyip boşalttım cüzdanı , daha da bulaşmam :D
bende 60 tl kalmıs ben faturaları falan ordan oduyodum ıyı oluyodu 60 tl bişey degılde fatura meselesi ıyıydı
paycell ne alemde acaba oda vermez gercı turkcell verırmı hıc :)

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende 60 tl kalmıs ben faturaları falan ordan oduyodum ıyı oluyodu 60 tl bişey degılde fatura meselesi ıyıydı
paycell ne alemde acaba oda vermez gercı turkcell verırmı hıc :)
Ben de Tami ve Sipay arasında kaldım , hangisine geçsem karar veremiyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Yusufcuq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Yusuf Eymen
Bende aynı sorundan müzdaripim 18yaş altı kullanıcıyım Spotify, amazon prime, netflix herşeyi nays ile ödüyorum üye olma zorunluluğu gelince ortada kaldım bir banka bu kadar rezil olamaz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan
Bende aynı sorundan müzdaripim 18yaş altı kullanıcıyım Spotify, amazon prime, netflix herşeyi nays ile ödüyorum üye olma zorunluluğu gelince ortada kaldım bir banka bu kadar rezil olamaz
Değiştirin direk hocam , hiç uğraşmayın yardımcı olmazlar , denendi onaylandı👍

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,001
İsim
Mehmet Aslan

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Değiştirin direk hocam , hiç uğraşmayın yardımcı olmazlar , denendi onaylandı👍
uyelıgı kapatamıyoruz dıyor ıcerde kalan 60 tlyı haracamammı gerek oyle bıseyler zırvalıyor

Top Bottom