Neler Yeni

Tanımadığım biri bana tanımadığım insanların TC sini attı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mehmet
Merhaba.
Olay şöyle başladı: Ben PUBG turnuvaları için bir sunucuya katılmıştım, daha doğrusu turnuvayı düzenleyenlerin ekibindeydim, sonra turnuvaya katılan oyunculardan birine ekibi ile alakalı bir soru sordum o da cevap verdi 3 gün önce.
Bugün bana anneni şey yaparım anladınız siz diye bir mesaj attı. Sonra ne diyorsun sen dedikten sonra kusura bakma hesabım çalındı dedi. Ondan sonra bana hiç tanımadığım insanların T.C.'sini attı. Engelledim ve şikayet ettim. Size sorum ben bu durumdan dolayı yasal olarak suçlu olur muyum?

Wezkez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Emir can Çetinkaya
İlgilendiği Kategoriler
Xbox
yok olmassın büyük ihtimal panelci max 12 yaşındaki velettir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,609
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Merhaba.
Olay şöyle başladı: Ben PUBG turnuvaları için bir sunucuya katılmıştım, daha doğrusu turnuvayı düzenleyenlerin ekibindeydim, sonra turnuvaya katılan oyunculardan birine ekibi ile alakalı bir soru sordum o da cevap verdi 3 gün önce.
Bugün bana anneni şey yaparım anladınız siz diye bir mesaj attı. Sonra ne diyorsun sen dedikten sonra kusura bakma hesabım çalındı dedi. Ondan sonra bana hiç tanımadığım insanların T.C.'sini attı. Engelledim ve şikayet ettim. Size sorum ben bu durumdan dolayı yasal olarak suçlu olur muyum?
Hayır

F.A. Idoll

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Panel kullanmak suçtur kullanan kişiyi savcılığa verebilirsin

Top Bottom