Squirtle48
80+ Silver
Dahası
Amin diyelim.Allah daha çok ömür versin.
Amin diyelim.Allah daha çok ömür versin.
ab000000 geçmiş olsun knkm hastaneye filan gidin tansiyonunuz çıkıyosa ikinizinMerhaba arkadaşlar sürekli babannemin tansiyonunu ölçüyordum 10/6 falan çıkıyordu kendi tansiyonumu ölçeyeyim dedim 21/17 çıktı bir sorun olur mu kardeşim çok yüksek falan dedi
yanlıştır bunu bile yazamazdın büyük ihtimalleMerhaba arkadaşlar sürekli babannemin tansiyonunu ölçüyordum 10/6 falan çıkıyordu kendi tansiyonumu ölçeyeyim dedim 21/17 çıktı bir sorun olur mu kardeşim çok yüksek falan dedi
oda fazlaymış knkm naptıda o kadar çıktıDirekt doktora gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.
Halamın bir ara 24'e çıktı tansiyonu ve gözleri bozuldu.
Aşırı yüksek tansiyonunuz var. Kan basıncınız oldukça yüksek.
Buraya yazacağınıza doktora gidin !
Ozaman o yaşayan bir ölü...21 17 de ölmüş olman lazım diye biliyorum.
Yazar yazar.yanlıştır bunu bile yazamazdın büyük ihtimalle
Valla bir şey yapmıyordu normal oturuyordu evinde öylece.oda fazlaymış knkm naptıda o kadar çıktı
üzüldüm halanızada geçmiş olsunYazar yazar.
Valla bir şey yapmıyordu normal oturuyordu evinde öylece.
Aradı biraz kötü hissediyorum ben dedi.
Hastaneye gittik, gayet normaldi yani davranış olarak falan sadece biraz halsiz görünüyordu.
Neyse ölçüm yaptılar 24/19 direk yoğun bakıma yatırdık, gözleri bozuldu işte, gözlük takıyor şuan.
Allah'a şükür daha büyük acılar görmedik.
Teşekkür ederim bir sıkıntısı yok şuan Allah'a şükür, dediğim gibi.üzüldüm halanızada geçmiş olsun
baya büyükmüş allah uzun ömür versin ve ayn muhtemelen genç dir bencede direk hastaneye gitmesi lazım belki şuan korkup gitmiştirTeşekkür ederim bir sıkıntısı yok şuan Allah'a şükür, dediğim gibi.
Ben arkadaş için endişeleniyorum şuan, direk hastaneye gitmesi lazım.
Düşük bir tansiyon değil ve tahminimce de genç bir arkadaş. Halam 50'lerinde.
züper zekaAilende bir doktor tanıdığın varsa ona anlat durumu.
Cevap vermediğine göre bence direk çıkıp gitti.baya büyükmüş allah uzun ömür versin ve ayn muhtemelen genç dir bencede direk hastaneye gitmesi lazım belki şuan korkup gitmiştir
Mesaj otomatik birleştirildi:
züper zeka