operatör nedirTrayıcılardan indirme yaparken indirme hızım gitgide düşüyor nasıl düzelte bilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
halbuki indirme hızım 50mbps 6mb/s
Azerbaycanı bilmiyom benim burda kullandığım operotordede öyle bir şey yaşamış bir ara aramıştım çözmüşlerdiSpeedtest-de oyle gosteriyor
BeeOnline Azerbaycan
tamam operatör kaynaklı o zaman?Azerbaycanı bilmiyom benim burda kullandığım operotordede öyle bir şey yaşamış bir ara aramıştım çözmüşlerdi
amma steam-de indirme hızım normal ve sppedtest-de normal gösteriyorAzerbaycanı bilmiyom benim burda kullandığım operotordede öyle bir şey yaşamış bir ara aramıştım çözmüşlerdi
bilmiyorum normal hızı veriyorsa çok uğraşmaya değmez bende paketin altına iniyordutamam operatör kaynaklı o zaman?
amma steam-de indirme hızım normal ve sppedtest-de normal gösteriyor
indirdiğin dosyanın bulunduğu serverla alakalı diye biliyorum. herhangi iki siteden indirme yaparken de hızlar farklı oluyor bazen
ethernetHocam Ethernetmi kullanıyorsunuz wifi-mi?
bizim Aliyev?Hocam Ethernetmi kullanıyorsunuz wifi-mi?
bende sadece trayıcılarda ve güncellemelerde öyle oluyorbilmiyorum normal hızı veriyorsa çok uğraşmaya değmez bende paketin altına iniyordu
amma steam-de normal iniyorbilmiyorum normal hızı veriyorsa çok uğraşmaya değmez bende paketin altına iniyordu
Son dediğinizi anlamadım amma galiba indirme servisi ile alakalı dns değişdirmenizi ve ya ağ önbelleğini temizlemenizi öneririm.ethernet
bizim Aliyev?
temizledim komutlarlaSon dediğinizi anlamadım amma galiba indirme servisi ile alakalı dns değişdirmenizi ve ya ağ önbelleğini temizlemenizi öneririm.
Ethernet sürücünüzüde güncellemek bir alternatif.
tüm driver-lar güncelSon dediğinizi anlamadım amma galiba indirme servisi ile alakalı dns değişdirmenizi ve ya ağ önbelleğini temizlemenizi öneririm.
güncelledimSon dediğinizi anlamadım amma galiba indirme servisi ile alakalı dns değişdirmenizi ve ya ağ önbelleğini temizlemenizi öneririm.