Fotoğrafların uzantısı vesaire incelendiğinde en başında saçmalık var. Ek olarak kullandığın ekipmanla bahsettiklerinin uyuşmaması falan. Gece gece güldürtme milleti. Birde şu üsluba tavırlara bak eskilerden kalma facebook tartışması yapıyor sankiSiz dalga geçiyorsunuz ben rekor kırıyorum.
Herkes yerinden memnunsa gerçekten problem yok.
Dayı ln2 potu göremeyiz. Çünkü kafasının içindeŞunu ben atacaktım yetişememişim. Ayrıca ln2 pot hangisi ben anlamadım direkt üstüne mi bocalanmış nerede bu yurtdışından gelen aparat.
Yalanlarını daha bu forumda inandıramıyorsun birde yurtdışına mı açılacaksın. Yerli ve milli kolpa ustası vay be...Bakın AM4 ile rekor yurt dışında çok ses getirmeyecek gibi.
AM5 ile denemeler yapıyorum.
isminizi ücretsiz bir şekilde Fehmi beye yazdırın. Canlı yayında görüşmek üzere.
offf heyecandan bayılacam bekliyoruzBakın AM4 ile rekor yurt dışında çok ses getirmeyecek gibi.
AM5 ile denemeler yapıyorum.
isminizi ücretsiz bir şekilde Fehmi beye yazdırın. Canlı yayında görüşmek üzere.
Konuyla dalga geçmek için LinusTech hatta bekliyor, daha nasıl tutabilirim bilmiyorum. ACİL TAKTİK!Hocam ben tankerin sahibiyim nereye bırakalım bu 2,5 ton(bir kaç m³) sıvı nitrojeni oc falan yapacak diyorlar ama dalga geçiyorlardır herhalde demi?
hocam sizin gpt ne guzel konusuyo nasi oyle yaptinizHocam her forumda aktif hesabı olan biri olarak sizin konularınızı gördüm, hiç birinde mesajım yok uzaktan izledim ancak açıkçası savunma şekliniz pek mantıklı gelmedi. Yanlış hatırlamıyorsam yeşil ya da mavi olan forumda parçaların çoğunun Türkiyede temin edilemediği konusuna cevap olarak gösterdiğiniz sitede o parça değil Türkiyedeki versiyonu gönderiliyor sipariş geçilince. Konum olarakta başka bir ülke gözükmesinin nedeni sorulunca ise vpn açık kalmış cevabı vermişsinizve defalarca cpu z validation istenmesine rağmen o mesajlara cevap vermeyi es geçmişsiniz. Onun dışı üstün körü yazınızdan geçerken bir kaç metreküp sıvı nitrojen getirtme ifadesini gördüm... hadi Bulgaristan konusu neyse diyeceğim ancak orada da bahsettiğiniz düzenek bireysel olarak bahsettiğiniz tipte sistem getirtmek yasal olarak ve normal bakış açısından mantıklı değil. Ek olarak bahsettiğiniz şey cidden düşündüğümse(ki muhtemelen öyle) bunlar sadece bazı bu iş için resmi olan organizasyonlar ve üniversitelere yönelik şeyler. Yinede en saçma nokta şu, sıvı nitrojen getirtme işi. Hocam 1 metreküp zaten 810 litre civarı ediyor. İlk başta ben mi yanlış anladım diyip gptye sizin yazınızı kopyalayıp yorumlamasını istedim 2 farklı kez. Gelen cevaplar ekte. Hatta yazınızın tamamını kopyalayıp sorunca daha inandırıcı olması için şunları yapabilirsin diye öneriler yapmaya başlamıştı. Yani sadece kendim değil internet üzerinden ve başka kaynaklar ile teyit ettim. Diğer forumlarda da tartışmalarınızı okudum. Size inanmayan arkadaşlar pekte haksız değil gibi çünkü inanılacak bir yanı yok gibi bir şey mevcut attığınız kanıtlar, iddialar vesaire.
Hayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum.3 gün önce yaptığın testin setupunu 1.5 saat önce kurup kanıt diye mi attın? gerçek olsa cpu zz atarsın zaten bir dahakine tarihi degiş
oooo reis hayal edemeyeceğimiz kadar berbat bir test yapıyorHayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum.
Tekrar söylüyorum AM5 rekoru için isminizi bu mobbing çetesine yazdırabilirsiniz.
Tekrar görüşeceğiz.
Hakopera her zaman sözünde durur.
Rollenmeye bak... dayı hönkürtmeHakopera her zaman sözünde durur.
Hocam başlarda iyiydi de şimdi yazım hatası yapsam zorbalık yapıyor arada fena sövüyor ipin ucu kaçtıhocam sizin gpt ne guzel konusuyo nasi oyle yaptiniz