LEO0 80+ Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 348 Dahası Reaksiyon skoru 115 İsim Cavit Aslan 7 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Patates Köftesi yazmış: niye la 40 gb diyor Devamı için tıklayın... öyle değil knk milyarlarca parola var hepsini tek tek işliyor pc, açarda kasar veya orjinal formattan başka bir formatta açarsın
Patates Köftesi yazmış: niye la 40 gb diyor Devamı için tıklayın... öyle değil knk milyarlarca parola var hepsini tek tek işliyor pc, açarda kasar veya orjinal formattan başka bir formatta açarsın
DogancanYr 80+ Silver Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 2,068 7 Temmuz 2024 #15 LEO0 yazmış: öyle değil knk milyarlarca parola var hepsini tek tek işliyor pc, açarda kasar veya orjinal formattan başka bir formatta açarsın Devamı için tıklayın... Notepad ++ ve 5gb+ eklentisi ile açar.
LEO0 yazmış: öyle değil knk milyarlarca parola var hepsini tek tek işliyor pc, açarda kasar veya orjinal formattan başka bir formatta açarsın Devamı için tıklayın... Notepad ++ ve 5gb+ eklentisi ile açar.
Patates Köftesi 80+ Bronze Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 939 Dahası Reaksiyon skoru 370 İsim Batın Köse 7 Temmuz 2024 #16 LEO0 yazmış: öyle değil knk milyarlarca parola var hepsini tek tek işliyor pc, açarda kasar veya orjinal formattan başka bir formatta açarsın Devamı için tıklayın... kanka formatı txt deği mi yarım 2-3 saatte işler işte
LEO0 yazmış: öyle değil knk milyarlarca parola var hepsini tek tek işliyor pc, açarda kasar veya orjinal formattan başka bir formatta açarsın Devamı için tıklayın... kanka formatı txt deği mi yarım 2-3 saatte işler işte
LEO0 80+ Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 348 Dahası Reaksiyon skoru 115 İsim Cavit Aslan 7 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Patates Köftesi yazmış: kanka formatı txt deği mi yarım 2-3 saatte işler işte Devamı için tıklayın... hiç denemedim ben virtual box kali linux da 10 bin tane şifre olan txt yi açamıyordum kasıyordu :d
Patates Köftesi yazmış: kanka formatı txt deği mi yarım 2-3 saatte işler işte Devamı için tıklayın... hiç denemedim ben virtual box kali linux da 10 bin tane şifre olan txt yi açamıyordum kasıyordu :d