peki o macunu kullanmalımıyım yoksa mx4 fln gerekirmi çok70i geçmez oyunlarda zaten. fazlasıyla yetecektir. ayrıca stock soğutucunun sesinden de kurtulmuş olursun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
içinden tek kullanımlık güzel bi macunda çıkıyor haberin olsun. 214xt
ikisi arasından tercihim ag400 olurdu.üstad ag400 de 220w yazıyor baktınmı onada
kullan.peki o macunu kullanmalımıyım yoksa mx4 fln gerekirmi çok
Evet reis cok arada kaldim hem 2 fan hem 6 bakir boru ama marka cok kaliteli degildi en azindan 4 bakir borusuda olsa.deepcol ag400 aldım hocam 750ye geldi yurt disindan gelecek gumruk icin tc istedi amazon benim için rgb önemli degil reisim kalitesi artsinda işiksiz olsunHepsi benzer sınırftalar. AG400 d
ün fanları ve soğutması bir tık daha üst. Fakat RGB den dolayı X125 tercih ederdim. 6 bakır boru var soğutması iyi. Bütçe varsa ak400 al.
H.O. güzel soğutucu.Evet reis cok arada kaldim hem 2 fan hem 6 bakir boru ama marka cok kaliteli degildi en azindan 4 bakir borusuda olsa.deepcol ag400 aldım hocam 750ye geldi yurt disindan gelecek gumruk icin tc istedi amazon benim için rgb önemli degil reisim kalitesi artsinda işiksiz olsun
Saol reisim insallah stokla arasinda farj vardir yanindan gelen macunuda kullanacamH.O. güzel soğutucu.
Yanında geleni kullanma. Tehermal grozzy kyroaunt al.Saol reisim insallah stokla arasinda farj vardir yanindan gelen macunuda kullanacam
Reis se 224 de 4 boru ag400 de 200 lora ucuz ve daha kaliteli geldi valla aldim inşallah mutlu ederx125 6 borulu baya iyiymiş ama ben se214xt alırdım
Evet super bir macun ama macuna para vermek istemiyorm ustad wipaste c2 var bende 1 senedir falan kitusunda kullanip kapamistim kurumustur heralde direk yanindakini sikacam ya onada para harcamiyakYanında geleni kullanma. Tehermal grozzy kyroaunt al.