Neler Yeni

Tarım orman bakanlığı kedi aşısı yapıyor mu?

burak0756

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak biçer
2 gün sonra kedimizin iç dış parazit aşısı var. Annem tutturdu tarım orman bakanlığında yapıyorlar diye kediyi bildiğimiz yere götürelim diyorum sinirleniyor. Bir numara atmış arıyorum açmıyorlar. İnternette tarım orman bakanlığı ve kedi aşısıyle ilgili sadece kuduz aşısı bulabildim. Gerçekten yapıyorlar mı yoksa Instagram'da gördüğü saçma sapan videolarla bana bir şeyler mi anlatıyor?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
XXXX
2 gün sonra kedimizin iç dış parazit aşısı var. Annem tutturdu tarım orman bakanlığında yapıyorlar diye kediyi bildiğimiz yere götürelim diyorum sinirleniyor. Bir numara atmış arıyorum açmıyorlar. İnternette tarım orman bakanlığı ve kedi aşısıyle ilgili sadece kuduz aşısı bulabildim. Gerçekten yapıyorlar mı yoksa Instagram'da gördüğü saçma sapan videolarla bana bir şeyler mi anlatıyor?
gitiğinde kediyi sokaktan yeni sahiplendik de iç dış ve kuduz aşısı yapıyolar kısırlaştırma yapan yerlerde var ama çip varfsa kısırlaştırmadsan para istiyolar

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,591
İsim
Cengiz
Sadece Kuduz Diğerlerini Veterinerler Yapıyor Bende Kedimi Her Yıl Bakanlığa Yaptırtıyorum Kuduz Aşısını Sende Oradan Yaptır Hem Ucuz Hem Güvenilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom