Neler Yeni

Tasarım/Gündelik kullanım ve F/P laptop önerisi arıyorum

f_kiliic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FURKAN KILIÇ
Herkese iyi günler. Mühendisim, oyun oynamam, daha çok dizi/film,eğitim amaçlı(udemy vs) ve ayrıca CATIA/Solidworks kullanacağım bir laptop arıyorum. Taksitle almayı düşündüğüm için net bir bütçe düşünemiyorum 25-26 bandını geçmese çok daha iyi olur. 20 ve altı bir bantta da olabilir. Aklımın başka cihazda kalmayacağı ve iyi bir süre idare edecek bir cihaz arıyorum. Az çok bildiğim özelliklere göre ise AMD işlemci olmamasını istiyorum. Kriterler şimdilik bunlar öneriler için şimdiden çok teşekkür ediyorum..

erdemmact

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Erdem Macit
Herkese iyi günler. Mühendisim, oyun oynamam, daha çok dizi/film,eğitim amaçlı(udemy vs) ve ayrıca CATIA/Solidworks kullanacağım bir laptop arıyorum. Taksitle almayı düşündüğüm için net bir bütçe düşünemiyorum 25-26 bandını geçmese çok daha iyi olur. 20 ve altı bir bantta da olabilir. Aklımın başka cihazda kalmayacağı ve iyi bir süre idare edecek bir cihaz arıyorum. Az çok bildiğim özelliklere göre ise AMD işlemci olmamasını istiyorum. Kriterler şimdilik bunlar öneriler için şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Lenovo Thinkpad serisi olabilir.Mesleğiniz icabı bilgisayarın tasarımıda hoştur.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

şuna bi bak istersen hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer şarjı daha uzun giden ve macbook gibi bi şey istersen şu da var

f_kiliic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FURKAN KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

şuna bi bak istersen hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer şarjı daha uzun giden ve macbook gibi bi şey istersen şu da var

Açıkçası bu tasarımdan ziyade yine de gaming altyapılı cihazlara bakıyordum ancak artık seçenek çokluğundan beynim yandı.

HP Victus 16-D1049NT Intel Core i7 12700H 16GB DDR5 Ram 512GB SSD RTX3060 16.1" 144Hz IPS FHD Freedos Taşınabilir Bilgisayar 7H8Y3EA

Örnek olarak böyle bir model baktım ayrıca ,
MSI THIN GF63 12VE-082XTR Intel Core i5 12450H 8GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Bu tarz modeller arasında gidip geliyorum. Victus sanırım çok çok daha iyi gibi geliyor.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Açıkçası bu tasarımdan ziyade yine de gaming altyapılı cihazlara bakıyordum ancak artık seçenek çokluğundan beynim yandı.

HP Victus 16-D1049NT Intel Core i7 12700H 16GB DDR5 Ram 512GB SSD RTX3060 16.1" 144Hz IPS FHD Freedos Taşınabilir Bilgisayar 7H8Y3EA

Örnek olarak böyle bir model baktım ayrıca ,
MSI THIN GF63 12VE-082XTR Intel Core i5 12450H 8GB 512GB SSD RTX4050 Freedos 15.6" FHD 144Hz Taşınabilir Bilgisayar

Bu tarz modeller arasında gidip geliyorum. Victus sanırım çok çok daha iyi gibi geliyor.
bunlar hakkında bi bilgim yokta hp olan daha iyi bence de

f_kiliic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FURKAN KILIÇ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bunlar hakkında bi bilgim yokta hp olan daha iyi bence de
Hem başka cihazda aklım kalmaması için hem performans konusunda içim rahat olsun diye güncel de olması sebebiyle victusu düşünüyorum anlık olarak. Evet fiyat bir tık yüksek ama ben zaten aşırı yormayacağım için hem de uzun süre kullanan birisi olduğum için iyi gibi geliyor

Top Bottom